Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dječak koji je ostvario san

Skupljao je lopte svom idolu, a sada mu je asistirao za gol: Poruka zvijezde Reala postala hit

Snove je moguće ostvariti, što potvrđuje i priča suigrača iz Reala.

Isco i Brahim Diaz slave gol (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Francisco Alarcon poznatiji kao Isco bio je u nemilosti Santiaga Solarija, ali dolaskom Zinedinea Zidanea svanuli su ljepši dani za Realova kreativca.

S linije tribina-klupa preselio je u prvu postavu i u dvije utakmice od Zidaneova povratka zabio dva gola. U posljednjoj utakmici protiv Huesce poentirao je u 25. minuti za 1:1, a posebnu pažnju nakon utakmice privukla je njegova poruka asistentu za taj pogodak – mladom 19-godišnjem Brahimu Diazu.

Diaz je ove zime stigao iz Manchester Cityja, ali svog starijeg suigrača Isca odavno poznaje, iako iz ponešto drugačije uloge. Diaz je rodom iz Malage, a upravo u tamošnjem istoimenom klubu put prema nogometnoj slavi krčio je Isco, tada mlada zvijezda španjolskog nogometa.

Isco je nakon utakmice na društvenim mrežama objavio fotografiju iz svojih dana u Malagi i zaokružio dječaka u pozadini koji je skupljao lopte. Radi se upravo o Diazu, tada članu Malagine omladinske škole, koji je sanjao da će jednog dana biti nogometna zvijezda baš poput Isca.

Oko sedam godina kasnije, Diaz je asistirao Iscu za gol, nesebično dodavši u situaciji u kojoj bi mnogi pucali. Isco je uz fotografiju dodao i duhovitu poruku.

‘’Zbog tebe se osjećam staro, gade’’, napisao je 26-godišnji Isco, a ovaj detalj brzo se proširio medijima i društvenim mrežama. Nogomet često piše nevjerojatne, gotovo filmske priče, a ova, u kojoj dječaku idol iz djetinjstva postaje suigrač, zasigurno je jedna od takvih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider