Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ubacili zamjenu

VIDEO Ovako je u Engleskoj trebao biti predstavljen Mislav Oršić?

Wout Weghorst je na zanimljiv način predstavljen u Burnleyju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Član engleske Premier lige, Burnley pokušat će se spasiti ispadanja do kraja sezone. Trenutno su posljednji na ljestvici, a još su ostali bez prvog napadača Chrisa Wooda koji je otišao u Newcastle.

Do prije nekoliko je dana u igri za dolazak u Burnley bio Mislav Oršić, no na kraju je iz Wolfsburga za 14 milijuna eura doveden Wout Weghorst kao zamjena za Wooda.

Dinamov Oršić ipak nije završio u Premier ligi. Danima su izvori bliski maksimirskom klubu putem medija poručivali kako su na transfer prisatle sve strane, no na kraju je, prema tim istim izvorima, zapelo na dinamici isplate odštete od oko 8-9 milijuna eura koju je Dinamo htio odmah.

Zanimljivo, ljudi iz Burnleyja već su stigli u Zagreb, ali su se vratili bez heroja Dinamovih navijača.

Oršiću bolje u Dinamu

No možda je Oršiću i bolja solucija pokušati se sljedeće sezone izboriti za nove europske utakmice, u kojima je posebno nadahnut, nego s Burnleyem možda igrati drugu ligu, pa makar i onu najjaču na svijetu.

Wout Weghorst je tako dobio sjajno predstavljanje na društvenim mrežama gdje mnogi klubovi posljednjih godina ulažu puno više kreativnosti nego prije. Jedno je takvo zanimljivo predstavljanje dobio i Portugalac Ferro koji je iz Benfice stigao u Hajduk.

Burnley se pak poslužio scenama iz filma Jurassic Park i mnogi su navijači pohvalili uradak marketinškog tima ovog engleskog kluba. Ostaje pitanje je li se ovakvo sjajno predstavljanje spremalo Mislavu Oršiću...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider