Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostaje

Ništa od Premier lige: Mislav Oršić ostaje u Dinamu!

Dinamo je objavio kako Mislav Oršić ostaje u Dinamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mislav Oršić ne odlazi u engleski Burnley već ostaje u Dinamu s kojim će braniti titulu prvaka, objavio je klub i tako razveselio navijače u subotnje jutro.

"Proteklih dana velik interes javnosti i navijača izazvao je mogući transfer igrača Mislava Oršića u engleski klub Burnley. Nastavno na tu temu GNK Dinamo obavještava javnost da je donesena odluka da Mislav Oršić i dalje ostaje igrač Dinama te se veselimo što će zajedno sa svojim suigračima sudjelovati u nastavku sezone i svojim igrama doprinijeti ostvarivanju cilja, a to je osvajanje novog naslova prvaka Hrvatske'', stoji u objavi kluba s Maksimira.

Podsjetimo, prema informacijama koje su dolazile Burnley je nudio oko devet milijuna eura Modrima za 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca. Navodno je već sve bilo spremno za transfer, sam Oršić je dao svoj pristanak, no pojavili su se nesuglasice oko dinamike isplate odštete.

Oršić ostaje u borbi za naslov

Na kraju su u klubu procijenili kako im se više isplati da Oršić ostane i pomogne momčadi u neizvjesnoj borbi za naslov prvaka.

Mislav Oršić je postao ikona navijača posljednjih godina, naročito zbog svojih sjajnih nastupa u Europi. Pamtit će se najvše onaj hat-trick s kojim je potopio Mourinhov Tottenham, što je njegova utakmica karijere.

Orša je za Dinamo odigrao 168 utakmica u kojima je postigao 67 golova, a dodao je toj brojci i 31 asistenciju.

Dok su jedni smatrali kako je Oršić zbog svojih godina (29) zreo za prodaju kojom bi popunio klupsku blagajnu, drugi su ga vidjeli kao idealnog igrača koji se mora zadržati u klubu.

Radi se o domaćem dečku koji svojim iskustvom, poput kapetana Ademija, donosi možda i ključnu prevagu te bi njegovim odlaskom momčad sigurno bila oslabljena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider