Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna promidžba

Bogati Saudijci stižu u Hrvatsku: Predvodi ih engleska legenda, a tu će se zadržati gotovo mjesec dana

Steven Gerrard preuzeo je saudijsku momčad Ettifaq i potpisao dvogodišnji ugovor.

Al Ettifaq (zeleni dres) protiv Al Nassra (Foto: Afp)

Hrvatska je postala poželjna destinacija za nogometne klubove diljem svijeta. Osim što izuzetno cijene hrvatske nogometaše, sada stižu i na pripreme u Lijepu Našu. Tako je procurila informacija da bogati saudijski klub Ettifaq stiže na pripreme u Sveti Martin na Muri!

Prije nekoliko dana Ettifaq je dospio u središte svjetske javnosti jer je za novog trenera imenovao legendu Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije Stevena Gerrarda.

Fahd Moufi Novo pojačanje stiže na Poljud? Odao ga jedan potez na Instagramu divider

Sa saudijskim klubom potpisao je ugovor na dvije godine, a novoj momčadi priključit će se na pripremama u Svetom Martinu na Muri. Nakon što je u trenerskoj karijeri vodio Rangers i Aston Villu, ovo će biti treći angažman za Gerrarda u seniorskom nogometu.

Nogometaši Ettifaqa stižu za dva dana, 8. srpnja i ostaju gotovo do kraja mjeseca. Imat će dva treninga dnevno, a i odigrat će nekoliko prijateljskih susreta, otkrio je Polet iz Svetog Martina na Muri na službenoj stranici.

Vinicius Skulny Jeziv zločin: 19-godišnji nogometaš pronađen obezglavljen i raskomadan, sumnja se na bivšu djevojku divider

Također, postoje određene informacije da bi Ettifaq, poput ostalih saudijskih klubova, mogao dovesti nekoliko zvijezda, spominju se tako Sadio Mane, Philippe Coutinho i Stehan El Shaarawy.

Osim saudijskog kluba, u Svetom Martinu na Muri pripremaju se nogometaši Osijeka i Zrinjskog iz Mostara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider