Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kandidat za izborničku funkciju

VIDEO Ovako je Jakirović za Novu TV pričao o BiH, a onda se dogodio veliki obrat

Sergej Jakirović ostaje na klupi Rijeke i neće preuzeti izborničku funkciju BiH.

Nogometaši Rijeke se pripremaju na Kranjskoj gori. Igračka križaljka još uvijek se slaže, a vodu je zamutila ponuda treneru Sergeju Jakiroviću da preuzme reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Za kamere Dnevnika Nove TV jutros je potvrdio interes, kako saveza, tako i osobni da se prihvati izborničke funkcije, no u popodnevnim satima dogodio se obrat.

Zbog interesa Bosne i Hercegovine za Jakirovićem kao izbornikom pripreme su na kratko pale u drugi plan, a on je vrlo otvoreno pričao o tome:

"Naravno da me zanima, to je vrh trenerskog posla. Velika čast, odgovornost, ali mora se puno toga poklopiti da bi došlo do realizacije. Svi imamo klauzule u ugovoru, a onda otom potom, vidjet ćemo", kazao je.

Marko Livaja VIDEO Hajduk slavio preokretom na Livajin pogon: Dva puta zabio i asistirao divider

Izbornički posao za Jakirovića bio bi veliki izazov. Baš kao i nogometašima Rijeke prije pola godine, i Zmajevima treba prava šok terapija. U kvalifikacijama za Euro imaju tri poraza zaredom, od čega jedan od Luksemburga i sada ozbiljno zaostaju:

"Grupa je teška, zanimljiva, pogotvo sada što imamo tri osvojena boda. BiH ima priliku kroz Ligu naciju, tu je isto prilika, ali može se i kroz grupu jer se mora odigrati još šest utakmica".

I dok je jutros nama rado pričao o potencijalnom angažmanu u BiH reprezentaciji, u popodnevnim satima Jakirović staje na loptu te za klupske stranice poručuje kako je njegov fokus na Rijeci i kako na čelu Rijeke kreće u novu sezonu.

Što je Sergej Jakirović još rekao za kameru Dnevnika Nove TV možete vidjeti u prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider