Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele ga i Englezi?

Novo pojačanje stiže na Poljud? Odao ga jedan potez na Instagramu

Fahd Moufi novo je ime uz koje se veže mogući dolazak u redove Hajduka.

Fahd Moufi (Foto: Afp)

Procurilo je novo ime igrača koji bi mogao pojačati Hajduk. Nakon Zvonimira Šarlije i Leona Dajakua splitski klub bi mogao posegnuti za još jednim pojačanjem u posljednjem redu obrane.

Posebno je kritična pozicija desnog beka, na kojoj trener Ivan Leko nema puno opcija. Dino Mikanović je ozlijeđen i nije poznato kada se vraća, tako da je ostao tek na mladom Niki Siguru.

Mladi je Vatreni igrom slučaja završio u prvoj momčadi i na poziciji desnog beka, no iznad svih očekivanja odradio je svoju zadaću i zaslužio Lekino povjerenje.

Dominik Livaković Villarreal odustao od Dominika Livakovića i okreće se novoj opciji? divider

Ipak, za borbu na više frontova, Hajduku treba duža klupa, a za poziciju desnog beka mogli bi dovesti Fahda Moufija. Radi se o 27-godišnjem braniču koji ima francusko i marokansko državljanstvo, a nastupa za portugalski Portimonense.

Ugovor s portugalskim klubom istekao mu je posljednjeg dana lipnja, tako da bi 1,5 milijuna eura vrijedan igrač mogao doći posve besplatno na Poljud. Dakako, treba pričekati službenu ponudu jer je njegovo ime procurilo na neobičan način.

Marko Livaja VIDEO Hajduk slavio preokretom na Livajin pogon: Dva puta zabio i asistirao divider

Počeo je pratiti splitski klub na Instagramu, što ne mora biti potvrda transfera, ali može biti dobar pokazatelj u kojem se smjeru stvari razvijaju. Slična se situacija dogodila prošlog ljeta kada se u kuloarima pojavila informacija o dolasku Chidozieja Awaziema.

Njegov je brat počeo pratiti Hajduk na Instagramu i tako dao do znanja da se nešto sprema, a samo koji dan kasnije stigla je službena potvrda transfera.

Inače, iz portugalskih medija može se iščitati kako je Moufi nosio i kapetansku traku u posljednjem klubu, ali i od ranije je bilo poznato da odlazi na kraju ove sezone. Kao favorit za njegovo dovođenje spominjao se engleski premierligaš Burnley.

U karijeri je nosio dres Lyona, Sedana, a od 2017. godine igra u portugalskom nogometu. Nakon tri godine u Tondeli preselio se u Portimonense.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider