Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije odolio

Saudijci ne kupuju samo igrače: Liverpoolova legenda preuzima klupu kluba s Golfskog zaljeva

Steven Gerrard novi je trener saudijskog kluba Al-Ettifaqa.

Steven Gerrard i Brandon Rogers (Foto: Afp)

Ono što je najavio poznati nogometni insider Fabrizio Romano, danas je dobio službenu potvrdu. Steven Gerrard najavljen je kao novi trener Al-Ettifaqa u saudijskoj Pro ligi, gdje će raspolagati milijunima za izgradnju momčadi superzvijezda. Nakon što je prvotno rekao da neće put Arabije, Liverpoolova legenda Gerrard preuzet će uzde u saudijskom klubu s ciljem da se bori za naslov sljedeće sezone.

“Pozvan sam u Saudijsku Arabiju da pogledam potencijalnu ponudu. Analizirao sam je, ali kako sada stoji, neću je prihvatiti“, rekao je nedavno Gerrard.

Marcelo Brozović Službeno: Marcelo Brozović novi igrač Al Nassra, pogledajte kako su ga predstavili divider

No, čini se kako su Saudijci ipak došli s ponudom koja se ne odbija. Al-Ettifaq klub je bez prevelikih ulaganja, barem za sada na tržištu, a Gerrard je definitivno njihova najveća zvijezda. Prošlu sezonu završili su na sedmom mjestu u Saudi Pro ligi.

U Al-Ettifaqu igra i Darko Velkovski, bivši igrač Rijeke, koji je jedan od rijetkih igrača s iskustvom igranja u Europi. Za sada se klub najviše povezivao s Zahom iz Crystal Palacea, no do dogovora još uvijek nije došlo.

Al Ettifaq, barem formalno, nije jedan od klubova u vlasništvu kraljevske obitelji, stoga je za očekivati da će njihova ulaganja u momčad biti nešto skromnija od Al-Nassra, Al-Hilala, Al-Ahlia i Al-Itihada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider