Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
fino spustio spursima

Bizarno slavlje Bayerna: Suigrači "uništili" Kovačeva heroja nakon utakmice života

Odigrao je utakmicu života, pa je dobio neobične "čestitke" suigrača.

Gnabry nakon utakmice s Tottenhamom (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Serge Gnabry bio je u centru pažnje na utakmici Bayerna i Tottenhama. Bavarci su upisali pobjedu za pamćenje – europskog viceprvaka pregazili su sa 7:2, a Gnabry je zabio čak četiri gola.

Čini se da je Gnabryju bilo suđeno da postane zvijezda večeri, budući da je nakon utakmice postao hit i na društvenim mrežama.

Hit-situacija dogodila se tijekom slavlja Bayernovih igrača na terenu. Gnabry se zafrkavao s Niklasom Süleom, koji mu je odgovorio – uklizavanjem s leđa.

Prebrz za protivnike, ali ne i suigrača

Gnabry, koji je u mladosti inače bio i perspektivan sprinter, bio je prebrz za Tottenhamove braniče, ali Süleovu uklizavanju nije pobjegao i završio je na travnjaku. Uslijedio je zagrljaj dvojice suigrača, čini se da se radi o njihovoj standardnoj zabavi.

gol expired Hladan tuš za Hrgovića: Želi ostvariti san, a prijeti mu duža suspenzija divider

Međutim, uslijedio je trenutak koji baš i nije zabavio Gnabryja. Njemački reprezentativac poželio je zadržati loptu za uspomenu, ali Javi Martinez napucao ju je među navijače. Na Gnabryjevu licu jasno se vidio šok, s raširenim rukama pogledavao je u nevjerici prema Martinezu, ali na kraju je i tu situaciju popratio s osmijehom.

Zabio im četiri gola na terenu, a peti na internetu

Nakon što se dokopao mobitela, Gnabry je provokativnom objavom stvorio još popularnog internetskog sadržaja. Nekadašnji igrač Arsenala, u kojem je počeo karijeru nakon što je stigao još kao tinejdžer, dovitljivom je igrom riječi bocnuo njihove ljute rivale Spurse, kojima je upravo utrpao četiri gola.

gol expired Britanski tabloid opleo po Dinamu: ''Uglavnom gube i nadaju se uzeti novac za nekog igrača'' divider

Uz fotografiju s utakmice napisao je: ''Sjeverni London je crven.'' Radi se o sloganu navijača Topnika, koji vode vječnu borbu sa Spursima za prevlast u sjevernom Londonu, a savršeno je sjeo i uz crvene Bayernove dresove.

Thibaut Courtois (Foto: AFP) Veliko pojačanje postalo problem: Dobio jasnu poruku, je li Real napravio skupu pogrešku? divider

Njegova objava pokupila je dosta odobravanja, a podijelio ju je čak i Gary Lineker, danas popularni nogometni komentator, a svojevremeno zvijezda Tottenhama. Lineker je kratkim komentarom, napisavši samo ''ouch'', priznao Gnabryju da je fino spustio Spursima. Konačni rezime Gnabryjeve večeri tako je postao četiri gola na terenu i hat-trick hitova na internetu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider