Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
surova realnost

Bivši Vatreni kupuje u Hajduku: Stigao kao veliko pojačanje, sad se nadaju prodaji

Samuel Edouk blizu je povratka u Tursku, pišu tamošnji mediji.

Samuel Edouk (Foto: Robert Matić / Hajduk.hr) (Foto: Robert Mati? / Hajduk.hr)

Ponovo se aktualizirala priča o povratku Samuela Edouka u Tursku. Rizespor je navodno sve dogovorio s Hajdukom o transferu Nigerijca, piše turski portal Gunebakis.com.tr, no ne spominje cifru koju bi Turci trebali platiti splitskom klubu.

Inače, novi trener Rizaspora bivši je hrvatski reprezentativac s dugogodišnjom turskom adresom Stjepan Tomas. Edouk u turskoj ligi uživa mnogo veći ugled nego kod nas. Nakon dobrog starta nije se uspio nametnuti na Poljudu kao standardni član prvih 11.

gol expired Dan odluke u Milanu: Allegri čeka signal i sa sobom dovodi Mandžukića divider

Hajduk bi se pak htio riješiti njegove velike plaće koja je prije koronakrize iznosila oko 600 tisuća eura (bruto). I nakon drastičnog rezanja plaće ona se i dalje na godišnjoj razini mjerila u stotinama tisuća eura, što Hajduk u ovoj situaciji sve teže može pokrivati.

Nije poznato koliko će Bijeli dobiti odštete za Edouka, no svaka je kuna potrebna Splićanima za krpanje budžeta za novu sezonu. Zbog manjka prihoda novca od sponzora i prodaje dresova te nikakvog prihoda od ulaznica, klupski budžet više nego ikada ovisi o prodaji igrača.

gol expired Neuer ponovno oduševio Hrvate: Poslušajte kako pjeva hit Jasmina Stavrosa divider

Ismajli, Čolina i Vušković zasad su oni o kojima se najviše govori u kontekstu mogućeg odlaska, no realnost je da su na prodaju doslovno svi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider