Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pišu talijani

Dan odluke u Milanu: Allegri čeka signal i sa sobom dovodi Mandžukića

Hoće li Inter ostati s Conteom ili na San Siro stiže Max Allegri?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za danas je zakazan ključni susret između Antonija Contea i predsjednika Intera Stevena Zhanga. Trener finalista Europske lige nakon izgubljenog finala imao je praktički oproštajni govor u kojem je istaknuo kako mu se ne sviđaju mnoge stvari s kojima je bio suočen na klupi milanskog kluba.

Conte će tražiti nova velika ulaganja, no vidjet ćemo hoće li se s time složiti kineski vlasnici. Ako do dogovora ne dođe, talijanski mediji pišu kako je ''da'' već rekao Max Allegri, koji rasplet čeka u svojoj vikendici na Alpama.

gol expired Neuer ponovno oduševio Hrvate: Poslušajte kako pjeva hit Jasmina Stavrosa divider

Čak je spreman i scenarij po kojem će Christian Eriksen biti ključni čovjek novog Intera pod Allegrijem, koji je Danca htio još u Juventusu. Zanimljivo, Allegri će baš kao i prije šest godina u Torinu, opet naslijediti Contea i njegov sustav 3-5-3.

Gazzetta piše da će, ako dođe do njegova dolaska, opet zadržati sustav pa ga postupno mijenjati u onaj s četvoricom u obrani. U mogućoj pak formaciji 4-3-3 milanski sportski list najavljuje i - Marija Mandžukića.

gol expired Brozović napušta Inter: Hrvatski reprezentativac na meti Bayerna divider

Allegri je bio zaljubljen u Mandžu, koji je trenutačno bez kluba te ga može koristiti kao trećeg napadača ili na lijevom krilu koja nije bila Mandžina omiljena pozicija, ali se i tamo znao sjajno snaći u dresu Juventusa.

Prijelazni rok otvoren je do početka listopada i nije nemoguće da u ovom scenariju Mandžo i Allegri opet zajedno krenu na pohod na Serie A, ovaj put kontra Juventusa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider