Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DAO BIH 100 AMERIKA

Neuer ponovno oduševio Hrvate: Poslušajte kako pjeva hit Jasmina Stavrosa

Golman Bayerna zna sve najveće hrvatske hitove. Na društvenim mrežama pojavio se novi video.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golman Bayerna Manuel Neuer s Bayernom je u nedjelju pobijedio PSG s 1:0 i osvojio Ligu prvaka. Neuer je bio jedan od najboljih igrača bavarskog velikana u finalu, ali i u samoj završnici Lige prvaka u Portugalu.

Baterije napunio u Hrvatskoj

Prije završnice Lige prvaka Neuer je neko vrijeme proveo na odmoru u Hrvatskoj, gdje je posjetio Dalmaciju. Na Jadran nije došao sa skupocjenom jahtom, već je vozio bicikl, plaćao pića lokalnim stanovnicima na usputnim stanicama, a znao je dobro i zapjevati, i to hrvatske pjesme.

gol expired Odradio turneju po Dalmaciji prije nove krize, pjevao hrvatske hitove pa postao heroj finala Lige prvaka divider

Neuer je s društvom zapjevao najpoznatije hrvatske domoljubne pjesme, od "Lijepa li si" do "Croatio, iz duše te ljubim" i oduševio sve Hrvate svojom skromnošću.

Na društvenim mrežama pojavio se najnoviji video Neuerova pjevanja. Ovoga puta zapjevao je svoju najdražu pjesmu, hit Jasmina Stavrosa "Dao bih 100 Amerika". Video je snimljen za vrijeme njegova boravka u Hrvatskoj, a jučer se tek pojavio na Facebooku.

Neuer nikada nije skrivao da mu je to najdraža pjesma, a prvi put ju je čuo od svog trenera Tonija Tapalovića, koji je prvi trener golmana Bayerna, a obitelj mu je iz Hrvatske. 

Rakitić uz Neuera

Nijemci su napali svoju zvijezdu jer je pjevao Thompsona, ali Rakitić je odlučio objasniti njemačkim medijima o čemu se zapravo radi.

gol expired Njemački mediji napali svoju zvijezdu zbog pjevanja Thompsona: Javio im se kratkom porukom divider

"Manu je poput Hrvata. Ponosni smo što svake godine dolazi u Hrvatsku i osjeća se ugodno u našoj zemlji. Za mene je on poput starijeg brata. Manu ima poseban odnos prema našoj zemlji zbog svog prijatelja i osobnog trenera vratara Tonija Tapalovića. On je Hrvat i dolazi iz Dubrovnika te je on veliki razlog zbog kojeg se Neuer zaljubio u Hrvatsku i našu glazbu", objasnio je Rakitić u razgovoru za Sport1 i nastavio:

"Thompson je popularan i voljen u cijeloj Hrvatskoj. Pjesma je o ljubavi prema Hrvatskoj i o tome kako je zemlja lijepa. Pjesma nema nikakvu ratnu pozadinu i Manu to zna. Šteta je što sada rade od svega toga. Manu nije napravio ništa loše, samo se osjeća dobro i ugodno u društvu hrvatskih ljudi", zaključio je Rakitić.

"Najbolji golman svijeta"

"Bila je to utakmica visokog tempa, s prilikama na obje strane, ali mi imamo Manuela Neuera, najboljeg golmana na svijetu. On nas je izvukao svojim obranama u nekoliko situacija'', rekao je nakon finala trener Bayerna Hansi Flick

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider