Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kritike nakon poraza

Bivši kapetan Hajduka: "Što taj čovjek uopće radi na Poljudu? Što je dobro donio?"

Hrvoje Vejić imao je dosta primjedbi na igru Ismaela Dialla u dresu Hajduka.

Ismael Diallo, Leon Dajaku i Rokas Pukštas (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Hajduk je porazom od Lokomotive (1:2) izgubio korak za vodećom Rijekom, koja mu sada bježi četiri boda, a splitski sastav nakon reprezentativne pauze čeka težak raspored - derbi protiv Dinama na Poljudu pa kod Rijeke na Rujevici.

Zbog toga su mnogi računali na tri boda u ovom susretu, no Lokosi su imali neke druge planove. Opet su bili kobni po sastav sa samog vrha HNL ljestvice, nakon Dinama zapaprili su i Splićanima.

Nakon neočekivanog poraza dosta se kritika sručilo na Hajduk, trenera Mislava Karoglana, ali i neke igrače. Tako se bivši kapetan splitskog sastava Hrvoje Vejić zapitao što jedan igrač uopće radi na Poljudu - Ismael Diallo.

"Diallo ne može i ne smije igrati ispred Hrgovića. Čovjek nije dao točan pas cijelo poluvrijeme, radio je pogrešno sve što je mogao napraviti. Što taj čovjek uopće radi u Hajduku? To je pitanje i za onog tko ga je doveo. Što je točno taj igrač dobro donio otkad igra? Dajte mi jedan segment igre", zapitao se kritični Vejić.

Diallo nije bio na razini zadatka protiv Lokomotive, 

 

Rajko Vidović Sve je spremno za dolazak novog trenera u HNL: Raskinuo je ugovor s klubom divider

Igor Pajač pokazuje crveni Mikanoviću Incident na Poljudu: Nepoznata ženska osoba gurnula Pajača, otkinula mu sprej i bacila ga na pod divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider