Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će na tribinama

Sve je spremno za dolazak novog trenera u HNL: Raskinuo je ugovor s klubom

Rajko Vidović napustio je Kustošiju i uskoro će preuzeti klupu Gorice.

Rajko Vidović (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Gorica je u posljednjih 12 susreta upisala čak deset poraza, zbog čega se uprava odlučila zahvaliti Dinku Jeličiću na suradnji

Kap koja je prelila čašu bio je težak poraz od Hajduka na domaćem terenu, nakon čega je momčad preuzeo Mensur Mujdža, no samo privremeno. On će voditi momčad na gostovanju kod Istre 1961 u sklopu 27. kola SuperSport HNL-a, dok će utakmicu s tribina pratiti novi trener - Rajko Vidović.

Iako su postojale određene najave da bi Goricu mogao voditi već ove nedjelje, od toga neće biti ništa. Vidović je izrazio želju da prvo dovrši posao na klupi Kustošije, koja je u petak igrala susret protiv Mladosti iz Ždralova, a potom sjedne na klupu Gorice.

Utakmicu protiv Istre pratit će s tribina

Novi klub izišao mu je u susret, a nakon remija protiv Mladosti (1:1) Vidović je sporazumno raskinuo ugovor s Kustošijom i danas će s tribina Aldo Drosine pratiti utakmicu Gorice.

"Rajko Vidović više nije trener NK-a Kustošija! Danas je sporazumno s upravom dogovoren prekid suradnje zbog želje gospodina Vidovića za daljnjim trenerskim napredovanjem, i to u HNK-u Gorica! Hvala našem dosadašnjem treneru i želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere", stoji u objavi hrvatskog niželigaša na službenom profilu na Instagramu.

Rajko Vidović bio je prvoligaški igrač koji je nastupao za Kamen Ingrad, Rijeku, Zagreb, Inter Zaprešić, Lokomotivu...

Igor Pajač pokazuje crveni Mikanoviću Incident na Poljudu: Nepoznata ženska osoba gurnula Pajača, otkinula mu sprej i bacila ga na pod divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider