Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SIGURNO SU I DANAS OPASNI

Biste li prepoznali ovih sedam legendi? Pogledajte fenomenalne fotografije koje je objavio legendarni napadač!

Gabriel Batistuta uspio je na zajedničkim fotografijama okupiti još šest legendarnih reprezentativnih suigrača.

Gabriel Batistuta (Foto: Afp)

Jedan od omiljenih napadača svima rođenim u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, ali i mnogima drugima, sigurno je Gabriel Omar Batistuta, legenda Argentine, Fiorentine i Rome, s kojom je osvojio Serie A.

Iako nije karijeru završio s velikim brojem trofeja, tek s po jednom Serie A, talijanskim Kupom te prvenstvom Argentine, dok je s Gauchosima osvojio Copa Americu i Kup Konfederacija, bio je svakako ponajbolji napadač svog vremena.

Malo je onih koji nisu voljeli tu Argentinu

No, nije legendaran ostao samo on nego su obožavani bili i mnogi njegovi suigrači iz reprezentacije. 

Neke od njih uspio je okupiti na jednom mjestu, gdje su nastale dvije sjajne fotografije i jako nas zanima možete li prepoznati tko se sve nalazi na njima. Fotografije su stare otprilike tri tjedna, no ovakvo zlato uistinu nikad nije kasno objaviti.

Na ovoj fotografiji prvi slijeva je jedan od najvećih argentinskih talenata, koji ipak nije opravdao do kraja svoj potencijala, Andres D'Allesandro. Nakon njega slijedi naravno Gabriel Batistuta pa jedan od najboljih driblera u povijesti, Ariel Ortega. Tu je i Javier Saviola te na kraju najpoznatiji heavy metalac među argentinskim nogometašima, Juan Pablo Sorin.

Tu je i druga fotografija pa kojoj su dva također poznata nogometaša, no malo drugačije vokacije po pitanju pozicije u momčadi.

Za razliku od prošle ekipe, koja je neupitno dobro pojela, uz čašu dobrog vina se s Batistutom druže Javier Chamot i Nestor Sensini, dva pouzdana obrambena igrača, svojevremeno nezamjenjiva u redovima reprezentacije.

Sjajna vremena i sjajni nogometaši, uvijek ih se lijepo prisjetiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider