Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
službena potvrda

Bierhoff: ''Sosi želim sve najbolje u budućnosti, ali ne može igrati za Njemačku"

Iza Sose su teški dani u karijeri. Njemačka je ipak odustala od njega.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borna Sosa i službeno neće u karijeri zaigrati za Njemačku. Prije nekoliko dana Sosa je objavio da zauvijek odlazi iz reprezentacije Hrvatske, obrisao je sve slike s društvenih mreža u hrvatskom dresu, veselio se pozivu Joachima Lowa za Euro, a onda je stigao veliki preokret.

Legendarni Oliver Bierhoff, bivši njemački reprezentativac, a danas direktor svih reprezentacija, potvrdio je da su odustali od Sose iako je dobio putovnicu.

gol expired PPD Zagreb ne staje s transferima: U klub se vratilo još jedno poznato ime divider

Veliki transfer stopirala je FIFA svojim pravilom 21 godine prema kojem Sosa nije smio zaigrati za bilo koju reprezentaciju Hrvatske stariji od 21 godine, a on je to napravio s 22 godine i deset mjeseci.

Treba li Sosa opet biti pozvan u hrvatsku reprezentaciju?

Ukupno glasova:

''Dobro smo sve analizirali, ali nije ispalo pozitivno za nas. Nakon razgovora s FIFA-om shvatili smo da postoje male šanse da Sosa zaigra za nas. On nikada neće zaigrati za Njemačku. Borna je zanimljiv igrač koji ima ogroman potencijal, i to ne samo zbog toga što ove sezone igra sjajno. Mi mu želimo sve najbolje u nastavku karijere'', rekao je Bierhoff.

gol expired Veliki udarac za Škotsku: Važan igrač im propušta Euro i Hrvatsku! divider

Sosa je dijete Dinama, a nastupao je za mlade reprezentacije Hrvatske. Nakon prve dobre sezone u Bundesligi očekivao je Dalićev poziv. Mislio je da ga neće dobiti pa se odlučio za njemačku putovnicu. Dalić mu je nakon toga otkrio da se nalazi na širem popisu putnika za Euro, a Sosa je požurio i otišao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider