Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
napad na europu

PPD Zagreb ne staje s transferima: U klub se vratilo još jedno poznato ime

Obranović je jedno u nizu pojačanja koje je Zagreb doveo. Prije njega su stigli Ivan Čupić, Željko Musa, Jakov Gojun i Filip Ivić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaš Sandro Obranović potpisao je jednogodišnji ugovor s PPD Zagrebom čiji je član bio od 2013. do 2016. godine, objavio je u utorak zagrebački ruzkometni klub na svojim stranicama.

Nakon toga je Obranović pet godina proveo u inozemstvu, igrao je u Szegedu, Chamberyu te posljednje tri godine u Brestu.

gol expired Veliki udarac za Škotsku: Važan igrač im propušta Euro i Hrvatsku! divider

"Zaista mi je drago što se vraćam u klub u kojem sam proveo jako lijepe godine. Zadnjih nekoliko mjeseci sam vidio da Zagreb slaže jednu jako dobru momčad za sljedeću sezonu za koju sam siguran da će svima biti jako neugodan protivnik. Ja ću dati sve od sebe da pomognem svojim suigračima i stručnom stožeru. Većinu igrača znam, kao i trenera jer sam s njim surađivao u Chamberyu. Ovaj Zagreb koji se slaže sa iduću sezonu je lijep spoj iskusnih igrača i mladosti, zapravo nešto slično kao kad sam ja bio u Zagrebu prije pet godina. Nadam se da ćemo svi zajedno napraviti dobre rezultate i ispuniti dogovorene ciljeve. Iskreno jedva čekam da počne sljedeća sezona", izjavio je na potpisivanju Obranović.

gol expired UEFA se javno divi Hrvatima: Objavila je najbolje poteze Modrića, Bobana, Kovačića, Bokšića... divider

Obranović je jedno u nizu pojačanja koje je Zagreb doveo. Prije njega su stigli Ivan Čupić, Željko Musa, Jakov Gojun i Filip Ivić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider