Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozljeda koljena

Veliki udarac za Škotsku: Važan igrač im propušta Euro i Hrvatsku!

Škotska je na Euru u skupini D s Hrvatskom, Engleskom i Češkom, s kojom igra prvu utakmicu 14. lipnja na Hampden Parku u Glasgowu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Škotski veznjak Kenny McLean propustit će Europsko nogometno prvenstvo zbog ozljede koljena, objavio je njegov klub Norwich City u utorak.

McLean, koji je ove sezone zabio dva gola i upisao šest asistencija u engleskoj drugoj ligi, morat će pauzirati gotovo tri mjeseca nakon što se ozlijedio ovaj vikend u utakmici protiv Barnsleya (2:2) u zadnjem kolu ove sezone.

gol expired UEFA se javno divi Hrvatima: Objavila je najbolje poteze Modrića, Bobana, Kovačića, Bokšića... divider

"Kenny McLean pauzirat će 12 tjedana nakon ozljede ligamenata koljena", objavio je Norwich, koji se plasirao u prvu ligu. "Pretrage su pokazale znatno oštećenje medijalnog kolateralnog ligamenta u McLeanovu desnom koljenu."

Spomenuti veznjak bio je siguran putnik za Euro, a nedavno je sa svojim klubom izborio plasman u Premierligu. Za reprezentaciju u karijeri ima 19 nastupa.

gol expired Bojan Bogdanović u formi života: Nakon nagrade odigrao ponovno sjajno divider

Škotska je na Euru u skupini D s Hrvatskom, Engleskom i Češkom, s kojom igra prvu utakmicu 14. lipnja na Hampden Parku u Glasgowu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider