Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Sve je poznato

Sosa prelomio, igrat će za Njemačku: "Razgovarao sam s Dalićem, tu više nema povratka"

Branič Stuttgarta Borna Sosa donio je odluku da će ubuduće igrati za njemačku reprezentaciju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borna Sosa je prelomio - dojučerašnji mladi hrvatski reprezentativac igrat će za Njemačku.

"Gotovo je, moj stav se više ne može promijeniti. Zvali su me danas iz HNS-a, razgovarao sam i sa Zlatkom Dalićem, priopćio sam mu svoju odluku i tu više nema povratka. Izbornik je bio korektan, poželio mi je sreću i on je shvatio da se tu više ništa ne može napraviti", izjavio je Sosa za 24 sata.

gol expired Navijači zapalili centar grada: Njemački ulagači žele kupiti kultni hrvatski klub i vratiti ga na staze slave divider

Hrvatski branič u redovima Stuttgarta sinoć je potvrdio da je u pregovorima s Njemačkim nogometnim savezom (DFB) oko mogućeg igranja za njemačku reprezentaciju.

"Da, čuo sam se s direktorom reprezentacije Oliverom Bierhoffom. Pričali smo o svemu, ne samo o Europskom prvenstvu nego i o mojoj budućnosti ako zaigram za Njemačku", kazao je lijevi bočni Stuttgarta.

Na izravno pitanje novinara postoji li realna mogućnost igranja za Njemačku, Sosa je odgovorio:

gol expired Milijarder-navijač i legende kluba žele preuzeti Arsenal od omraženog vlasnika: Što o svemu kažu revoltirani navijači? divider

"Da, ta mogućnost postoji", jasno je rekao hrvatski nogometaš koji bi uskoro mogao promijeniti reprezentaciju.

Čini se da je Borna Sosa doista blizu je odlaska u reprezentaciju Njemačke. Već je dobio državljanstvo budući da je njegova majka rođena u Berlinu.

Sosa je igrao za sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, zaključno s U-21 vrstom, ali priliku u seniorskoj reprezentaciji još nije dočekao. Izbornik Zlatko Dalić izjavio je da se Sosa nalazi na širem popisu za EURO, ali njegov poziv u prvu momčad dosad nije dobio.

Što mislite o odlasku Borne Sose u reprezentaciju Njemačke?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider