Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Po uzoru na Sancha

Još jedan engleski biser seli u Bundesligu: Kovačev Bayern poslao treću, najunosniju ponudu

Bayern München stavio je na stol ponudu od 30 milijuna funti za nadarenog igrača Chelseaja Calluma Hudson-Odoija.

Callum Hudson-Odoi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kako prenosi Sky Sports, njemački gigant krenuo je po 18-godišnjeg engleskog bisera Hudson-Odoija po uzoru na Jadona Sancha i Borussiju Dortmund.

Talentirani napadač Chelseaja na Stamford Bridgeu je od osme godine i od tada se razvio u jednog od najcjenjenijih mladih igrača na Otoku. Međutim, njegovi dosadašnji pokušaji da se izbori za mjesto u momčadi većinom su stvarali frustracije.

Prvo mu je pružena prilika da impresionira pod palicom Antonija Contea, no veća minutaža očekivala se ove sezone, pogotovo zbog loše forme Williana, ali Hudson-Odoi izborio je samo dva starta pod Maurizijom Sarrijem.

Real traži pojačanja za lov na Barcu: Petorica napadača na meti Madriđana! Petorica u fokusu Reala - Mauro Icardi, Timo Werner, Krzysztof Piatek, Fernando llorente i Bas Dost (Foto: AFP) Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Mauro Icardi i Gianluigi Donnarumma (Foto: AFP) +3 Timo Werner (Foto: AFP)

Zbog svega toga došlo je i do zastoja u produljenju ugovora, a sadašnji ugovor istječe mu na ljeto iduće godine. I ukoliko se nešto ubrzo ne promijeni, Chelsea bi ga mogao izgubiti za ništa.

Jedan od klubova koji pomno prati razvoj situacije je Bayern München, a Sky Sports prenosi kako je bavarski velikan poslao drugu ponudu od 20 milijuna funti koju su Bluesi odbili. No stigla je i treća u vrijednosti od 30 milijuna funti.

Za Bayernovu ponudu također se navodi da sadrži ''broj bonusa povezan s izvedbama na terenu uz značajnu klauzulu o prodaji. Osim toga, tvrdi se da je i sam Hudson-Odoi ''zainteresiran za preseljenje u Bundesligu''.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider