Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
transfer-drama

Barca odgovorila na optužbe PSG-a: Negirali kršenje pravila, potvrdili interes za njihova igrača

Iz Barcelone su se službeno oglasili povodom mogućeg dolaska francuskog veznjaka.

Adrien Rabiot (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometni klub Barcelona u nedjelju je odbacio je špekulacije francuskih medija o kršenju bilo kakvih pravila u kontaktima s igračima Paris Saint Germaina, potvrđujući da je s francuskim prvakom bio u kontaktu vezano za transfer njihova veznog igrača Adriena Rabiota.

"Jedini kontakt imali smo u kolovozu i prije tjedan dana. U oba slučaja kontakt je ostvaren preko sportskog vodstva PSG-a, kojem smo iskazali interes za Adriena Rabiota", stoji u priopćenju koje je Barcelona objavila na svom službenom internetskom portalu.

U istom priopćenju Barcelona navodi kako je uvijek bila transparentna u kontaktima s PSG-om i bilo kojim drugim klubom te odbacuje postojanje bilo kakvog dogovora s Adrienom Rabiotom, koji je još uvijek ima važeći ugovor s PSG-om.

Podsjetimo, pojedini francuski mediji objavili su da je Rabiot sve dogovorio s Barcelonom. U PSG-u su potvrdili da francuski veznjak želi otići, a dodali su i da su razočarani ponašanjem Barcelone u ovom slučaju.

Bio je ponajbolji igrač svijeta, pa je "propao" u Realu: Okrivio je Mourinha Kaka (Foto: AFP) Legendarna momčad Milana s Maldinijem i Kakom (Foto: AFP) Kaka (Foto: AFP) +4 Kaka, Robinho i Ronaldinho (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider