Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSG ga izbacuje iz momčadi

Sve je dogovoreno, čeka se potvrda: Barca osigurala veliko pojačanje iz PSG-a?

Za njegove usluge zainteresirani su mnogi klubovi, ali čini se da u utrci pobjeđuje Barcelona.

Rabiot slavi gol (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Adrien Rabiot jedan je od najtraženijih igrača Europe; francuski veznjak nesumnjivo je sjajan igrač, a pritom je i u zadnjoj godini ugovora s PSG-om koji, po svemu sudeći, neće produžiti.

Za njegove usluge zainteresirani su mnogi klubovi, ali čini se da u utrci pobjeđuje Barcelona. Francuski Le Parisien donosi udarnu vijest da je Rabiot već dogovorio detalje ugovora s Barcelonom.

Pišu i kako kontakta oko otkupa ugovora između klubova (još) nije bilo. Ostane li tako, Rabiot će preseliti na ljeto kao slobodan igrač, ali postoji mogućnost i da ode već u siječnju jer PSG navodno želi ubrzati posao i riješiti se igrača na kojeg više ne računaju.

Sportski direktor Antero Henrique nedavno je potvrdio da Rabiot želi napustiti klub, a prema pisanju francuskih medija više neće biti među kandidatima za momčad Thomasa Tuchela.

Iz Katalonije je nedavno stigla vijest da Ivan Rakitić prodaje kuću u Barceloni i da bi sljedeće sezone mogao zaigrati za PSG. Bila bi to, na neki način, trampa dvojice veznjaka, ali PSG bi za Rakitića morao platiti odštetu jer ugovor mu traje do 2021. godine.

Rabiot je 23-godišnji veznjak i PSG-ovo dijete. Rođen je u predgrađu Pariza, a tamo je napravio i prve nogometne korake u niželigaškom Creteilu. PSG-u se pridružio s 15 godina; ne računajući posudbu u Toulouseu, tamo je proveo cijelu profesionalnu karijeru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider