Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sukob teškaša

Otkriveni detalji transfer-drame: U PSG-u skinuli rukavice i žestoko opleli po Barci

Nastavljaju se napetosti između Barcelone i PSG-a. Iz Pariza su stigle žestoke krike na račun Katalonaca...

Adrien Rabiot protiv Barcelone (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Slučaj Adriena Rabiota ne silazi s naslovnica katalonskih i francuskih medija. Francuski veznjak nalazi se u nemilosti pariškog kluba i želi što prije otići, što je potvrdila i njegova majka Veronique, koja mu je ujedno i zastupnica.

Ona je za francuski radio RTL rekla da je odluka o odlasku konačna, a natuknula je i gdje bi njezin sin mogao nastaviti karijeru.

Otkrila je da je još ovoga ljeta na adresu PSG-a stigla ponuda Barcelone, koju je klub odbio. Međutim, čini se da će Rabiot ipak završiti u Kataloniji.

Nedavno je francuski Le Parisien objavio da je Rabiot sve dogovorio s Barcelonom i čini se da će ipak završiti u Kataloniji. Dao je to naslutiti i sportski direktor PSG-a Antero Henrique, koji tvrdi da Rabiot i Barcelona imaju dogovor još od prošlog ljeta.

U PSG-u razočarani Barcelonom koja "ne poštuje pravila"

"Gospođa Rabiot rekla je da smo ovoga ljeta primili ponudu. To je točno, stigla je 29. kolovoza u osam sati, malo prije zatvaranja prijelaznog roka. Jednostavno, to znači da se Barcelona dogovorila s Rabiotom prije nego su došli nama", rekao je za RMC Sport i opleo po Kataloncima.

"Morate znati da je ponuda bila smiješna, bili smo jako iznenađeni koliko je niska bila ponuda za igrača visoke klase poput Rabiota, pokazali su manjak poštovanja. Nije moguće postići dogovor za takvog igrača u 24 sata. Dakle, jasno je da je Barca već imala dogovor s njim", rekao je.

Dodao je da ''razočaran stavom Barcelone'' te ''iznenađen činjenicom da ne poštuju pravila''. Na kraju je sportski direktor potvrdio da Rabiot ne želi nastaviti karijeru u PSG-u i da je na izlaznim vratima.

Njegova destinacija gotovo će sigurno biti Barcelona, a PSG će ga nastojati prodati u siječnju kako bi barem nešto zaradio, jer Rabiotu ugovor istječe na kraju sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider