Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brazilcu zatvorena vrata?

Procurile Neymarove poruke Barceloni: Katalonci pomoću njih doveli nizozemsku senzaciju?

Barcelona pomoću Neymarovih poruka u kojima žali zbog svog odlaska u PSG nagovorila De Jonga da potpiše ugovor s njima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju madridskog dnevnog lista AS-a Barcelona je na zanimljiv način "nagovorila" 21-godišnjeg Nizozemca Frenkieja De Jonga da potpiše za katalonski klub, odnosno da "otpili" u prvom redu PSG. Barcelona je dovela De Jonga iz Ajaxa za čak 75 milijuna eura, a još će 11 isplatiti kroz razne bonuse.

Kako navodi spomenuti izvor, Barcelona je De Jongu, kako bi ga uvjerila da je PSG loš odabir, pokazala poruke svojeg bivšeg igrača Neymara, koji se (navodno) silno želi vratiti u Kataloniju. Brazilac je 2017. godine u želji da bude glavna violina u momčadi napustio Barcelonu, gdje je pak bio u sjeni Lionela Messija, i potpisao za PSG.

U svega godinu dana Neymar je požalio zbog svoje odluke, a kroz poruke na Whatsappu, koje je slao Barceloni, požalio se da je konkurencija u Francuskoj iznimno slaba, te da žali zbog svoje odluke.

Dovođenjem De Jonga Barcelona je praktički zatvorila vrata povratka Brazilcu, koji je svojim porukama, bez da je to znao kada ih je slao, pomogao svom bivšem klubu da dovedu jednog od najperspektivnijih mladih veznjaka svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider