Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Katalonci u škripcu

Barca dogovorila novo veliko pojačanje, ali ima hitan slučaj: Jedna od dvije velike zvijezde mora otići

Barcelona je nadomak novog velikog ulaznog transfera, ali hitno mora prodati jednu od svojih zvijezda kako bi napunila blagajnu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je nadomak realizacije novog velikog transfera. Španjolski mediji pišu da su Katalonci izbacili iz igre Chelsea te su sve dogovorili sa stoperom Seville Julesom Koundeom.

Dres reprezentacije Srbije Totalni cirkus i potoci gnjeva u Srbiji: "Neviđeni skandal! Planirali šahovnicu na rukavu Orlova" divider

Sada slijedi samo konačni dogovor sa Sevillom, ističe se da su pregovori u završnoj fazi, te zaključenje operacije. Tu nije kraj Barcinih ambicija; na meti su joj još i bekovi Chelseaja Cesar Azpilicueta i Marco Alonso.

Kounde stiže u Barcelonu

Međutim, da bi doveli nove igrače, Katalonci moraju nekoga dobro prodati kako bi izbalansirali bilancu i zadovoljili uvjete FIFA-ina fair-playa. I to hitno.

Steven Gerrard Gerrard uveo bizarna pravila: Obavezne japanke pod tušem, a najgoreg na treningu čeka posebna majica divider

Barca na sve moguće načine pokušava prodati Frenkieja de Jong Manchester Unitedu, koji je poslao najbolju ponudu, ali Nizozemac se ne da tako lako s Camp Noua.

Već je poslao jasnu poruku da ne namjerava prihvatiti transfer. Možda bi i otišao da se ne radi o Unitedu jer tamo očito ne želi.

Barca će ga pokušati natjerati na odlazak prijedlogom da pristane na smanjenje plaće. Katalonci tvrde da je to jedini način kako da ostane u Barci.

De Jong ili Ter Stegen moraju otići

Mali su izgledi za uspjeh jer De Jong ima čvrst ugovor, koji istječe tek 2026. Ako odluči ostati, Barca ga mora poštovati.

Svjesni da s De Jongom neće tako lako izaći na kraj, Katalonci su počeli razmišljati o alternativi. Cadena SER tvrdi da je sljedeća opcija prodaja Marca-Andrea ter Stegena.

Karim Benzema i Aurelien Tchouameni slave pogodak Majstorski potez Benzeme, Hazard konačno zabio: Ancelotti najavio udarnu postavu, evo što je s Modrićem divider

Plaća njemačkog vratara iznosi 7 milijuna eura, a sljedeće će godine još porasti. Osim toga, u Barci su navodno mišljenja kako njegov učinak posljednjih sezona opada i da je možda zadnji čas za lukrativnu prodaju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider