Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte pravilnik

Gerrard uveo bizarna pravila: Obavezne japanke pod tušem, a najgoreg na treningu čeka posebna majica

Legendarni Steven Gerrard nogometašima Aston Ville uveo je set pravila i postavio cjenik za kazne

Steven Gerrard (Foto: Afp)

Bivši nogometaš Liverpoola, a sad šef Aston Ville Steven Gerrard, uveo je svojim nogometašima set bizarnih pravila i postavio cjenik za kazne. Za svako prekršeno pravilo će morati masno plaćati, a kažnjavat će ih za kašnjenje, nemar, čak i za ne nošenje japanki pod tušem.

Njegovim igračima, iako jako dobro zarađuju, neće biti nimalo svejedno budu li kršili Gerrardove "zakone“, a morat će pripaziti na dosta toga. Sve u svrhu što profesionalnijeg odnosa prema svom poslu.

Kašnjenje se plaća 1800 kuna po minuti

Kašnjenje na trening plaćat će se 500 funti, a kašnjenje po izlasku na trening će se plaćati 200 funti svaku minutu, odnosno oko 1800 kuna za svakih 60 sekundi.

gol expired Kultni klub ne želi plesati samo jedno ljeto: Doveli već 12 igrača za ostanak u Premier ligi divider

Zakasne li na sastanak uoči utakmice, opalit će ih po džepu za još 1000 funti.
Nisu sva pravila i kazne vezane isključivo za nogomet, pod tuševe moraju ulaziti u japankama da ne dobiju gljivice, a tko se na to ogluši i bude uhvaćen, ostat će kraći za 100 funti. Gerrard želi utjecati i na ostale aspekte života svojih igrača pa je tako, primjerice, zabranio kečap u klupskoj menzi. 

Dva pravila su posebno podebljana

Dva pravila su debelim slovima ispisana na dnu pravilnika, za njih nema financijske kazne, ali duševna bol bi mogla biti ogromna. Ovo prvo se tiče crvenog kartona i nije tako strašno, naime bude li netko od njegovih igrača isključen, mora u sljedeća četiri tjedna odvesti cijelu momčad na ručak ili večeru.

Erik Ten Hag Novi režim u Unitedu: Ten Hag izbacio igrača iz momčadi jer je dva puta zakasnio? divider

Drugo "boldano“ pravilo tiče se trening utakmica na skraćenom terenu. Najgori igrač poražene momčadi, kojeg biraju igrači pobjedničke momčadi, nosit će posebnu majicu na kojoj piše „ja sam bio najgori na treningu“ na zagrijavanju sljedećih tjedan dana.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider