Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za pozicije

Majstorski potez Benzeme, Hazard konačno zabio: Ancelotti najavio udarnu postavu, evo što je s Modrićem

Real Madrid odigrao je drugu utakmicu na turneji u SAD-u…

Karim Benzema i Aurelien Tchouameni slave pogodak (Foto: Afp)

Nakon poraza od Barcelone u Las Vegasu Real Madrid odigrao je u San Franciscu 2:2 protiv meksičke Club Americe u drugoj utakmici sjevernoameričke turneje.

Lovci na patke "Lovci na patke" u podcastu Utakmicu po utakmicu: Vraća li se Pjaca u Dinamo i dolazi li Abdellahi u Hajduk divider

Karim Benzema postigao je prekrasan pogodak, a Eden Hazarad upisao se u strijelce nakon 188 dana suše. Belgijac je ušao u igru početkom drugog poluvremena. Desetak minuta kasnije Lucas Vasquez izborio je jedanaesterac, a Hazard je pogodio s bijele točke i doveo Real u vodstvo od 2:1. Meksikanci su do kraja utakmice uspjeli izjednačiti.

Hazard konačno zabio

Hazard je posljednji put postigao pogodak 20. siječnja protiv Elchea u Kupu kralja. Real za četiri dana čeka još utakmicu u Pasadeni protiv Juventusa, a onda slijedi povratak u Europu. Madriđani otvaraju sezonu 10. kolovoza utakmicom u Helsinkiju s Eintrachtom u UEFA Superkupu.

Carlo Ancelotti najavio je koju će postavu izvesti protiv kluba iz Frankfurta.

gol expired Nogometaši Dinama srušili Škupi pa ostali na stadionu do kasno u noć divider

"Prednost ću dati osvajačima Lige prvaka", kazao je talijanski stručnjak nakon utakmice s Club Americom.

"Zadovoljan sam, odigrali smo bolje nego protiv Barcelone. U prvom poluvremenu imali smo problema, no u drugom dijelu povećali smo intenzitet i bilo je dosta dobro", prokomentirao je Talijan.

Benzema radi punom parom

Benzema je imao najduži ljetni odmor, posljednji se priključio pripremama i odmah je pokazao koliko znači Realu. Postigao je majstorski pogodak odmjerenim udarcem s distance.

"Još uvijek je u fazi jakog fizičkog opterećenja, ali nakon utakmice protiv Juventusa malo ćemo mu smanjiti opterećenje razmišljajući o Superkupu", kaže Ancelotti, koji je prokomentirao i Hazarda.

gol expired Istini treba pogledati u oči: Dinamo ne igra dobro, Čačić još luta, Škupi bolji od pola hrvatske lige divider

"Ovim utakmicama moramo mu dati dobru minutažu jer nam je potreban. Uživam u tome. Kao što rekoh, drugi dio je bio bolji od prvog. Također sam uveo i Viniciusa Tobiasa, koji mi se jako svidio na treninzima. Vrlo je ozbiljan, jako je dobar", pohvalio je Ancelotti mladog Brazilca, koji je u travnju stigao u Realovu drugu momčad Castillu na posudbu iz Šahtara. Ima 18 godina i igra na poziciji desnog beka. Vrlo zanimljiv igrač.

Ancelotti otkrio udarnu postavu za UEFA Superkup

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je prvo poluvrijeme. Na poluvremenu ga je zamijenio Federico Valverde. Ancelotti je napravio osam zamjena na poluvremenu te još dvije tijekom drugog poluvremena.

Real je tako prezentirao dvije momčadi. Na svakom mjestu Madriđani imaju barem po dva odlična igrača. Bit će žestoka borba za pozicije. Ako je suditi po Ancelottijevim riječima, Modrić će biti i u udarnih 11 protiv Eintrachta.

"Morate uzeti u obzir one koji su osvojili Ligu prvaka", kazao je Talijan i glasno se nasmijao.

"Ta je utakmica u biti nastavak prošle sezone i želimo je zatvoriti još jednim trofejom."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider