Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova rubrika

"Lovci na patke" u podcastu Utakmicu po utakmicu: Vraća li se Pjaca u Dinamo i dolazi li Abdellahi u Hajduk

U prvoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu uveli smo niz novih rubrika, a od ovog tjedna kreće još jedna - "Lovci na patke".

Novo ruho podcasta Utakmicu po utakmicu, koji svakog ponedjeljka možete gledati na gol.hr-u od 21 sat, uvelo je nekoliko novih rubrika pa su se u 1. epizodi predstavili Haenelseri, Trofej Tomislava Stipića, kladionica i kviz, a od ovog tjedna kreću i "Lovci na patke“ koji će ljubiteljima Supersport HNL-a pokušati rasvijetliti misterije iz proteklog tjedna.

Sezona lova na patke traje od 1. rujna do 31. siječnja, ali naši lovci pucaju od ovog srpnja do kraja svibnja sljedeće godine i najdraža lovina su im glasine koje se svakog tjedna pojavljuju u hrvatskom medijskom prostoru.

Dvije najaktualnije teme proteklog tjedna bila su moguća pojačanja Hajduka i Dinama. Splićani su se povezivali s mogućim dovođenjem bivšeg igrača Istre, Mahmoudom Abdellahijem, dok se uz dinamovce povezivao mogući povratak Marka Pjace u klub.

Na prvo pitanje odgovorio je naš Hajdukov "insajder“ Igor Ćurković, a za plava pitanja obratili smo se dinamovcu Ivanu Ljubiću.

Više pronađite u 2. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider