Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Realove atrakcije

U Madrid stiže još jedna "bomba": Modrićev nasljednik i Kovačev izum diže Španjolsku na noge

Novo skupocjene pojačanje Reala Aurelien Tchouameni stiže u Madrid sa svojom atraktivnom djevojkom Ornellom, koja privlači veliku pažnju španjolskih medija…

Galerija Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija +1 Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija

Real Madrid doveo je novo skupocjeno pojačanje. Veznjak Monaca i francuske reprezentacije Aurelien Tchouameni novi je član Kraljevskog kluba. S 80 milijuna eura fiksne odštete četvrti je najveći ulazni transfer Reala svih vremena.

Giorgio Chiellini Fotografija koja slama srca: Legenda nakon 17 godina ispraznila ormarić i napustila Juventus divider

Monaco bi mogao dobiti još 20 milijuna ako ispuni postavljanje uvjete. To je takozvani varijabilni dio odštete. U tom slučaju Tchouameni će preteći Cristiana Ronalda (94 milijuna eura) i popeti se na treće mjesto. Ispred njega ostat će samo Gareth Bale sa 101 milijunom i Eden Hazard sa 115 milijuna eura.

Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija (Foto: Instagram/Ornella)

Neće samo vezni red Reala dobiti jaku konkurenciju, Tchouameni je, naime, označen kao nasljednik hrvatskog kapetana Luke Modrića, nego i ljepše polovice Realovih zvijezda, takozvane wagsice.

Modrićev nasljednik i Kovačev "izum"

Jučer smo objavili priču o možda i najbombastičnijem paru u Realovoj svlačionici – brazilskom stoperu Ederu Militau i njegovoj atraktivnoj djevojci Karolini Limi, brazilskoj manekenki i influecerici, koja je otprije najpoznatija po burnoj vezi s Neymarom.

Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija (Foto: Instagram/Ornella)

Militao i Lima dobit će žestoku konkurenciju. Naime, s 22-godišnjim francuskim veznjakom, za čiji je uzlet u Monacu možda i najzaslužniji hrvatski trener Niko Kovač, što je potvrdio i sam Tchouameni, u Madrid stiže i njegova atraktivna partnerica Ornella, koja pobuđuje veliku pažnju španjolskih medija.

Tchoumeani stiže u Madrid s iznimno atraktivnom djevojkom Ornellom

Ornella ima 24 godine i Francuskinja je. Vodi život blizak kamerama, digitalna je kreatorica, što se vidi i na njezinom Instagram profilu, gdje je skupila više od 26.000 pratitelja.

Ima i TikTok račun sa 70.000 pratitelja, te kanal na YouTubeu na kojem dominiraju teme o šminkanju, frizurama, noktima i općenito ženskom uljepšavanju. Ističe da je zaljubljenica u fotografiju i putovanja.

Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija (Foto: Instagram/Karoline Lima)

Par je bio vrlo oprezan pri objavljivanju zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, gdje su u rijetkim prilikama viđeni zajedno, želeći sačuvati privatnost svoje veze.

Wagsice u Realu dobile konkurenciju

Jedan od detalja koji otkrivaju njihovu vezu je i fotografija koju influencerica ima u kućištu svog mobitela. Radi se o fotografiji na kojoj je pored nje i francuski nogometaš, što je vrlo sugestivno i daje do znanja da su u vezi.

Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija (Foto: Instagram/Ornella)

Budući da je vrlo komunikativna i druželjubiva, španjolski mediji vjeruju da će se brzo uklopiti u novu sredinu i da će je wagsice u Realovom miljeu dobro prihvatiti.

S obzirom da izgleda doista jako atraktivno, nema sumnje da će je španjolski mediji nastaviti pratiti u stopu, podjednako kao i njezina partnera.

Je li vas iznenadila pobjeda Vatrenih u Danskoj?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider