Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Emotivna scena

Fotografija koja slama srca: Legenda nakon 17 godina ispraznila ormarić i napustila Juventus

Giorgio Chiellini ima ugovor s Juventusom do 2023., ali dogovoreno je da će otići na kraju sezone.

Giorgio Chiellini (Foto: Twitter/Giorgio Chiellini/Screenshot)

Kapetan Giorgio Chiellini odlazi iz Juventusa nakon 17 godina.

Nekoliko dana prije kraja sezone 37-godišnji branič javno je objavio da napušta Staru damu, zbog čega mu je priređen emotivan opraštaj na utakmici Serie A protiv Lazija.

Ornella, djevojka Aureliena Tchouamenija U Madrid stiže još jedna "bomba": Modrićev nasljednik i Kovačev izum diže Španjolsku na noge divider

Izašao je iz igre u 17. minuti dvoboja i zaradio glasne ovacije cijelog stadiona, a sada se potpuno oprostio od talijanskog diva. Tako je na Twitteru objavio fotografiju iz svlačionice Juventusa na kojoj se može vidjeti kako je ispraznio svoj ormarić.

Mnoge je to dirnulo u srce, ipak je proveo 17 godina u klubu za koji je potpisao davne 2005. godine. Tada je stigao kao 20-godišnjak koji se nije uspio nametnuti u prvom sastavu Rome, a danas odlazi kao kapetan Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije od koje se, također, oprostio nakon 117 nastupa.

Hoće li karijeru nastaviti u američkoj MLS ligi ili objesiti kopačke o klin, tek ćemo saznati, ali njegovih 19 trofeja s Juventusom zauvijek ćemo pamtiti...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider