Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slave obljetnicu

Realov bombastični par ponovio slavnu seksi-pozu: Bivša Neymarova hodala je sa siromasima, a sad ljubi Madridistu

Brazilski stoper u redovima Kraljevskog kluba Eder Militao prošlog je ljeta privukao veliku pažnju javnosti kada je javno obznanjena njegova veze s atraktivnom brazilskom manekenkom i influecericom Karolinom Limom...

Galerija Eder Militao i Karoline Lima Eder Militao i Karoline Lima Karoline Lima, brazilska manekenka i djevojka Edera Militaa +1 Karoline Lima, brazilska manekenka i djevojka Edera Militaa

Igrači Real Madrida velike su nogometne i društvene zvijezde u Španjolskoj, Europi i cijelom svijetu. Mnogobrojni mediji prate svaki njihov korak na terenu, a podjednako i izvan njega.

Posebice se prate njihove ljubavne veze, a još više njihove partnerice, koje su pompozno ušle u svijet nogometa i nazivaju ih wagsicama; od engleskog termina WAGs, što je akronim sintagme wives and girlfriends. Već su postale dio nogometnog folklora, da ne kažemo supkulture. Gotovo da nema dana da ne osvanu na nekoj naslovnici.

Ester Exposito Realova zvijezda osvaja lijepu glumicu na Instagramu, njegov komentar skupio 40 tisuća lajkova divider

Često pune društvene mreže, portale i novinske stranice izazovnim fotografijama, snimkama, pa i kontroverznim izjavama. Zahvaljujući takvom ponašanju neke su postale slavnije od svojih partnera (op.a. Wanda Nera). Mnogobrojna publika to prihvaća raširenih ruku i očito hlapljivo guta, a kad je tako, onda to i dobiva.

Brazilski stoper u redovima Kraljevskog kluba Eder Militao prošlog je ljeta privukao veliku pažnju javnosti kada je javno obznanjena njegova veze s atraktivnom brazilskom manekenkom i influecericom Karolinom Limom, koja je najpoznatija po burnoj vezi s brazilskom superzvijezdom Neymarom.

Eder Militao i Karoline Lima - najbombastičniji par Real Madrida

Mnogi su ih proglasili najbombastičnijim parom Real Madrida. 25- godišnja Brazilka jučer je proslavila godinu dana od početka veze s 23-godišnjim Realovim stoperom, koji je stigao na Santiago Bernabeu 2019. iz Porta u transferu teškom 50 milijuna eura.

Lima je na Instagramu objavila skoro identičnu fotografiju koja je krajem prošlog ljeta bila veliki hit u španjolskim i brazilskim medijima, ali s jednim bitnom razlikom.

Eder Militao i Karoline Lima Eder Militao i Karoline Lima (Foto: Instagram/Karoline Lima)

"Godinu dana od našeg prvog dana. Koliko se tvoj život promijenio u jednoj godini?" upitala je Lima svoje pratitelje pokazujući trbuh u poodmakloj trudnoći. Lima i Militao uskoro bi trebali postati roditelji. Dobit će djevojčicu kojoj su već nadjenuli ime, zvat će se Cecilia.

Nedavno je influencericu razbjesnila jedna komentatorica na društvenim mrežama koja je rekla da se s igračem Real Madrida vezuje samo zato što je uspješan i poznat.

Hodala je s Neymarom, ali i sa siromasima

"Već sam imala slavu. I novac. Izlazila sam s tipom bez automobila, bez obrazovanja, bez reala (op.a. brazilska moneta) u džepu. Izlazila sam s tipovima koji nemaju novca, koji su mi na kraju krali prijateljice. Hodala sam s dečkom kojeg sam morala oblačiti jer si on to nije mogao priuštiti. Onda ti dođeš i kažeš mi da me moj sadašnji dečko zanima samo zbog toga što je slavan i bogat. Zašto misliš da je tako? Zašto misliš da ne može biti nevjerojatno dobra osoba za mene bez obzira što je slavan nogometaš!? To se zove predrasuda. Nažalost, to je ukorijenjeno u tebi. Prihvatila ti to ili ne", odbrusila je kritičarki.

Sredinom travnja nije se libila odgovoriti niti zajedljivim komentarima kada je pokazala trudnički trbuh.

Karoline Lima, brazilska manekenka i djevojka Edera Militaa Karoline Lima, brazilska manekenka i djevojka Edera Militaa (Foto: Instagram/Karoline Lima)

„Trbuh ti je premali za nekoga tko ulazi u sedmi mjesec”, poručio je jedan od njezinih pratitelja na Instagramu, a ona je uzvratila.

“Dobro, sljedeći put ću naručiti veliki trbuh da se dijete rodi barem te veličine”, odbrusila je i priložila fotografiju bebe iz brazilske parodije na račun sapunica.

Potvrdila je da već razmišlja o drugom djetetu i da ne odbacuje tu mogućnost. Ispričala je kako je došlo do odluke o imenu.

Čekaju dijete

"Dogovorilo smo se da ja biram ime ako bude djevojčica, a on ako bude dječak. Da je dječak, nazvali bi ga Gabriel. Eder je o tome uvijek sanjao. Ali tko zna, možda će uskoro doći Gabriel. Nitko ne zna što donosi budućnost", zaključila je.

gol expired Klub održao hitni sastanak s Vatrenim, sprema se veliki transfer? divider

Militao i Lima trenutačno se nalaze na zasluženom odmoru. Zanimljivo je da su vezu započeli neposredno nakon finala prošlogodišnje Copa Americe, u kojoj je Argentina pobijedila Brazil 1:0 na slavnoj Maracani.

Svima je bilo čudno kako je Militao nestao u sekundi čim je završila utakmica. Poslije se doznalo da je hitao na zakazani sastanak s Limom. Zajedno su se uputili na ljetni odmor, nekoliko dana proveli su na jahti.

Karoline Lima, brazilska manekenka i djevojka Edera Militaa Karoline Lima, brazilska manekenka i djevojka Edera Militaa (Foto: Instagram/Karoline Lima)

Nisu se predugo mogli skrivati od fotoobjektiva, brazilski mediji provalili su novu bombastičnu vezu, a Militao i Lima potvrdili su je objavom atraktivne fotografije s ljetovanja na Ibizi. Tu su scenu iskoristili za objavu fotografije o trudnoći.

Predsjednik Reala Florentino Perez jamačno je zadovoljan što se jedna od njegovih zvijezda skrasila. Poznata je anegdota iz doba Galacticosa početkom milenija. Ispričao ju je neponovljivi brazilski napadač Ronaldo, čija slava još uvijek ne kopni u rodnom Brazilu, a ni u cijelom svijetu.

Ronaldova anegdota s Perezom i Figom

Ronaldo je prije nekoliko godina ispričao kako mu je Perez jednom prilikom prišao i kazao mu da se ugleda na Luisa Figa, koji je oženjen i uzoran obiteljski čovjek te da bi se i on konačno trebao smiriti.

Mohamed Salah i Luka Modrić Salah se ne miri s porazom u Ligi prvaka, jedan Realovac ga posebno frustrira divider

Perez očito pripada starom kovu predsjednika koji smatra da je obiteljski život puno adekvatniji za nogometne zvijezde, dok su samci izloženi raznim iskušenjima madridskog noćnog života, koji se ozbiljno reflektira na njihove izvedbe na travnjaku.

Brazilske zvijezde nerijetko prednjače na oba „terena“, i na plesnom podiju i šankovima diskoteka te zelenom travnjaku. Posljedica su mamurluk, ozljede i naposljetku puno kraće karijere nego da su živjeli uzornije. Ronaldo, Ronaldinho ili Romario na tu temu imali bi štošta reći.

Karoline Lima, brazilska manekenka i djevojka Edera Militaa Karoline Lima, brazilska manekenka i djevojka Edera Militaa (Foto: Instagram/Karoline Lima)

Nogometne zvijezde oduvijek su izlazile i privlačile pažnju medija i javnosti gladnih afera i skandala. No prije nije bilo društvenih mreža, pametnih telefona, kamera i sličnih spravica. Najveći dio priča iz slatkog života ostao bi podalje od očiju širokog kruga znatiželjnika.

U posljednjih dvadesetak godina puno toga se promijenilo u nogometu i općenito društvu. Pitanje je što Perez u tamu svoje kože misli o fenomenu wagsica i svoj sili golišavih objava po društvenim mrežama. O tempora, o mores!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider