Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preoteli ga PSG-u

Realovo pojačanje od 100 milijuna eura otkrilo što ga impresionira kod Modrića

Francuski nogometni reprezentativac Aurélien Tchouameni stigao je u Real Madrid iz Monaca.

Aurélien Tchouameni protiv Hrvatske (Foto: Afp)

Francuski nogometni reprezentativac Aurélien Tchouameni novi je igrač Real Madrida.

22-godišnjak kojem se predviđa sjajna karijera stigao je iz redova Monaca za odštetu od 80 milijuna eura, koja s bonusima možete narasti do okruglih 100 milijuna eura.

Giorgio Chiellini Fotografija koja slama srca: Legenda nakon 17 godina ispraznila ormarić i napustila Juventus divider

S madridskim klubom potpisao je ugovor na šest godina, a potom izrazio divljenje prema kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću, ali i svom sunarodnjaku Karimu Benzemi zbog jednog razloga:

Giorgio Chiellini Fotografija koja slama srca: Legenda nakon 17 godina ispraznila ormarić i napustila Juventus divider

"Ono što me nadahnjuje je dugovječnost. Ne mogu svi igrati na razini Karima Benzema ili Luke Modrića koji ima 36 godina i ima nevjerojatan učinak", kazao je francuski nogometaš pa dodao:

"Za primjer možemo uzeti i Cristiana Ronalda, koji nastavlja igrati na visokoj razini i biti najbolji", zaključio je Tchouameni.

Zaigrao protiv Modrića na Poljudu

Inače Tchouameni je već imao prilike igrati protiv Modrića u srazu drugog kola Lige nacija između Hrvatske i Francuske na Poljudu koji je završio podjelovom bodova, odnosno rezultatom 1:1.

No već u ponedjeljak, 13. lipnja na rasporedu je novi dvoboj Francuske i Hrvatske u skupini A1 Lige nacija u Parizu koji možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Službeno predstavljanje novog igrača Reala zakazano je za utorak, 14. lipnja s početkom u 12 sati u trening centru Valdebabas, prenosi Mundo Deportivo.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Francuska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider