Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast

Messi i društvo oduševili potezom prije utakmice s Brazilom: Sjetili se prijatelja koji je nedavno saznao lošu vijest

Argentina je 13. reprezentacija koja je osigurala izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinska nogometna reprezentacija je u susretu 14. kola južnoameričkih kvalifikacija kao domaćin u San Juanu odigrala 0:0 protiv svojeg najvećeg rivala, Brazila, i tako osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Iako su veliki rivali razočarali predstavom na terenu, bila su dosuđena čak 44 prekršaja, Argentinci su sve oduševili porukom za svojeg suigrača Sergia Aguera, koji će duže vrijeme izbivati s terena zbog problema sa srcem.

Aguero je zbog bolova u prsima morao napustiti travnjak na utakmici Barcelone i Alavesa. Krajem prvog poluvremena Aguero se uhvatio za prsa, u strahu gledao oko sebe i potom legao na travu.

Izašao je sam s travnjaka, a žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu. Kasnijim pregledima je utvrđeno kako ima problema sa srcem, zbog čega će s terena izbivati naredna tri mjeseca.

gol expired Hrvatska sve bolje stoji uoči ždrijeba za SP 2022., a u prilog joj idu i rezultati iz Južne Amerike divider

Kako bi mu pružili podršku i poželjeli mu što brži opravak, nogometaši Argentine pripremili su transparent prije utakmice s Brazilom i poslali kratku poruku Agueru:

"Kun, idemo zajedno kroz ovo".

Iz Južne Amerike četiri prvoplasirane reprezentacije izborit će izravni plasman u Katar, dok će petoplasirana u dodatne kvalifikacije.

gol expired Van Gaal ključnu utakmicu Nizozemske pratio u kolicima: Zbog bizarne nesreće nije mogao biti na klupi divider

Uz Brazil i Argentinu te domaćina Katar, zasad su se na SP još plasirali Danska, Njemačka, Francuska, Belgija, Hrvatska, Španjolska, Srbija, Engleska, Švicarska i Nizozemska.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider