Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamor materijala

Čačić nakon prvog poraza u prvenstvu: ''Rekao sam da ćemo patiti zbog Lige prvaka, nismo učinkoviti prema naprijed''

Ante Čačić prokomentirao je prvi prvenstveni poraz protiv Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osijek je bio bolji od Dinama 1:0 na domaćem terenu u sklopu 15. kola SuperSport HNL-a. Domaćini su izgledali bolje cijelu utakmicu, imali više prilika, a sve su okrunili pogotkom Ramona Miereza u 85. minuti s kojim se u stilu opraštaju od Gradskog vrta i sele na Pampas na proljeće.

Trener Dinama Ante Čačić stao je pred kamere MaxSporta i prokomentirao današnju utakmicu.

Slaven Bilić Slaven Bilić spojio dvije pobjede prvi put otkako je sjeo na klupu Watforda divider


"Teško mi je komentirati cijeli susret budući da sam prvi dio vidio, drugi dio baš i nisam. Domaćini su bili svježiji, hitriji, bilo je na strani domaćina prvo poluvrijeme, puno smo duela izgubili, imali su pritisak. Drugo poluvrijeme se slabo utakmica vidjela kako je vrijeme odmicalo."

Čak sedam promjena u odnosu na utakmicu s Milanom, ali opet nije bilo dovoljno energije da se ozbiljnije zaprijeti Osijeku.

gol expired Cosmi poludio: "Mourinho ne bi izvukao više od ovih, nakon polusezone ih šaljemo sve u ku**c" divider

"Bio sam primoran ostaviti Šutala kod kuće, Ljubičić ima tri žuta, Perić je u teškom tempu, Ademija sam htio sačuvati, s Mišićem je bio plan odigrati jedno poluvrijeme, ali na kraju je odigrao svih 90 minuta.''

Osijek je zaista zasluženo slavio, imali su nekoliko ozbiljnih prilika, dok su Modri izgledali tromo i bezidejno gotovo cijeli susret, tek pred kraj su zaprijetili Ivušiću koji je pokazao svoju klasu.

Antonio Čolak Hrvati briljirali u visokoj pobjedi Rangersa protiv Aberdeena divider

"Ja sam rekao sam da ćemo patiti kada smo ušli u Ligu prvaka, puno igrača nema svježinu, ovo je 27. utakmica, posljedica toga je da nismo dovoljno učinkoviti prema naprijed. Zaspali smo kod duge lopte, to se uvijek može dogoditi, domaćini su došli do zaslužene pobjede, mi se okrećemo dalje, već za 4 dana je London, zatim dvije prvenstvene i Kup. Zaista nije lako, ova utakmica je došla nakon Hajduka i Milana, ipak prvenstvo ima još puno utakmica", istaknuo je Čačić.

gol expired VIDEO Perišić ušao u igru i namjestio gol u pobjedi Tottenhama, težak poraz Chelseaja divider

Slijedi utakmica sezone, još tinja san o europskom proljeću, ali veliki Chelsea u gostima biti će velik zalogaj za Modre.

"Svima je jasno da je domaćin apsolutni favorit, ali u nogometu je sve moguće i učinit ćemo sve da budemo na pravom nivou, ali hoće li to biti dovoljno za neko čudo? Nisam siguran", zaključio je strateg Dinama.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider