Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teško je reći ne

AEK prodaje najveću zvijezdu pred dvoboj s Dinamom, mogu li odbiti ovu ponudu?

AEK-ov Levi Garcia navodno prelazi u Lens u rekordnom transferu.

Levi Garcia (Foto: Afp)

Ples kuglica u Nyonu nije bio naklonjen Dinamu, izvukli su najtežeg mogućeg protivnika, grčki AEK. Nakon 4:0 na Maksimiru protiv Astane, možemo slobodno reći da Modri 99 % idu u Atenu izboriti četvrto pretkolo Lige prvaka.

AEK je postao grčki prvak nakon pet godina čekanja, osim našeg senatora Domagoja Vide, klub je prepun internacionalaca, a najviše se ističe reprezentativac Trinidada i Tobaga, Levi Garcia.

Luka Ivanušec Ivanušec oduševio Nizozemce: Jedva ga čekaju u dresu Feyenoorda, ali ističu i jednu manu divider

Garcia je najvrjedniji eksponat AEK-a, prema Transfermarktu vrijedi sedam milijuna eura, ali predsjednik Dimitris Melissanidis želi postići puno veću cijenu za nadarenog napadača.

Lens poslao ponudu koja se ne odbija

Garcia iza sebe ima sezonu života, postigao je 18 golova i dodao sedam asistencija u 37 nastupa za AEK, što je privuklo pažnju brojnih klubova iz Liga petice.

Prema posljednjim informacijama, u AEK je sletjela ponuda koja se ne odbija - francuski Lens poslao je ponudu tešku čak 26 milijuna eura uz dodatne bonuse za napadača.

Mario Maloća Bivši kapetan Hajduka poslije osam godina inozemstva vraća se u HNL divider

Melissanidis se još nećka, cijena je itekako dobra, ali žuto-crni žele zadržati Garciju za susrete s Dinamom, a Lens želi što prije vidjeti Garciju u Francuskoj.

Lens ima sjajnu sezonu iza sebe, postali su francuski doprvaci. Napunili su blagajnu prodajom Loisa Opende u Leipzig za rekordnih 43 milijuna eura, a Garciju vide kao zamjenu za Belgijca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider