Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesan stadion

Dvije stvari u Opus Areni su fantastične: "Nisam mislio da ću to doživjeti u Hrvatskoj, da se to radi na dugme"

Osijekova Opus Arena oduševila je Matea Pukšara, komentatora koji je pratio utakmicu protiv Slaven Belupa.

Poslije dugih rasprava o derbiju u 2. epizodi druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu na red je došla prekrasna Opus Arena.

Novi stadion Osijeka službenu premijeru imao je protekloga vikenda protiv Slaven Belupa i na dupe su pali apsolutno svi, od navijača na stadionu, novinara, gledatelja preko TV-a, a imun na osječku ljepoticu nije ostao ni čovjek koji je komentirao prvu utakmicu sa stadiona – Mateo Pukšar.

"Prvi dojam je vau! Eto. Köszönöm, mister Meszaros. Hvala, gospodine Meszaros. Kad smo sami nesposobni napraviti, hvala Bogu da su nam ga Mađari napravili. Fantastičan stadion, ne znam odakle bih započeo, od rasvjete…"

"Nisam mogao vjerovati da će se ovo dogoditi u Hrvatskoj, da će se rasvjeta paliti i gasiti na dugme. Jednom u Šibeniku se rasvjeta ugasila kad je krenuo Sinatra, mislili smo da je iznenađenje, ali bila je riječ o nestanku struje. Ta se rasvjeta više nikad nije upalila", nasmijao se Pukšar.

"Da čujete samo razlas na Opus Areni, spiker Mario Mihić sjajno ga koristi. Počeo je već u osam… Akustika mi je najveće iznenađenje na stadionu. Jedva čekam utakmicu Hrvatske protiv Turske, ali bit će zanimljivo i kad dođu skupine…"

Više o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima 1. kola Supersport HNL-a saznajte u 2. epizodi druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider