FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Za naježitI se...

Napeto na sučeljavanju Whittakera i Adesanye uoči jedne od najboljih borbi ikad!

Israel Adesanya i Robert Whittaker bez ikakvih su problema zadovoljili vagu i potvrdili večerašnji obračun pred 50 tisuća navijača u Melbourneu.

Whittaker i Adesanya oči u oči (Screenshot)

Robert Whittaker i Israel Adesanya bez problema su zadovoljili vagu uoči UFC 243 eventa u Melbourneu, gdje će se pred više od 50 tisuća ljudi boriti za zjedinjenje titule prvaka srednje kategorije. 

Prvak Whittaker bio je vrlo točan i na vagu je stao s maksimalno dozvoljena 84 kilograma, dok je Adesanya imao pola kilograma manje. 

Ceremonijalno vaganje i odmjeravanje bilo je posebno napeto, ali i puno poštovanja. Obojica su se rukovali nakon stajanja na vagu, a onda se približili jedan drugome na doslovno par centimetara. 

Adesanya je čak nešto izgovorio Whittakeru, no prvak je ostao miran pred domaćom publikom. 

Claressa Shields (Foto: AFP) Sramotne izjave prvakinje nakon što joj je brat pretukao trenera hrvatske boksačice divider

"Ne mogu dočekati borbu i ne mogu dočekati da vas sve vidim. Bit će luda borba", poručio je fanovima Robert Whittaker.

Privremeni prvak prisjetio se da je prije samo četiri godine on bio u ulozi fanova na stadionu u Melbourneu. 

"Samo sam želio da me osjeti. Prije četiri godine bio sam na ovom stadionu i gledao borbe. Gledao sam i mislio kako ću jednog dana ovdje biti ja i evo me", rekao je Adesanya.

Habazin i trener Ali Bashir (Foto: AFP) Neviđena sramota u boksačkom svijetu: Trener naše Ivane Habazin nokautiran divider

Prijenos pet borbi glavnog dijela programa možete uživo gledati na portalu GOL.hr sa subote na nedjelju u 4 sata ujutro, a snimka spektakularnih okršaja za sve ljubitelje borilačkih sportova emitirat će se u nedjelju na Novoj TV u 23:45. Uz Vladu Bobana, borbe će komentirati i stručni komentator Igor Pokrajac.

Sandra Perković (Foto: AFP) Perković nakon bronce otkrila: "Nisam bila sigurna hoću li uopće nastupiti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider