FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bizarne scene

Neviđena sramota u boksačkom svijetu: Trener naše Ivane Habazin nokautiran

Sramotan incident u SAD-u uoči meča najbolje boksačice svijeta i naše Ivane Habazin.

Habazin i trener Ali Bashir (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Najbolja hrvatska boksačica trebala se protekle noći boriti za svjetsku titulu, no meč se nije dogodio zbog rijetko viđene sramote. Trener Ivane Habazin kukavički je nokautiran tijekom službenog vaganja.

Trener hrvatske boksačice James Ali Bashir želio se na svoje oči uvjeriti koliko kilograma ima suparnica Ivane Habazin, jer je već imala problema sa skidanjem kilograma, no to mu najprije nije dozvolila sestra Claresse Shields, najbolje boksačice svijeta, a potom ni jedan gospodin koji mu je zaprijetio batinama. 

Robert Whittaker (Foto: AFP) Veliki obračun u Australiji: Prvak protiv neporaženog izazivača bori se na velebnom stadionu divider

Bashir je udaljen od vage i odveden prema izlazu, kada ga je s leđa nokautirao muškarac, točnije brat američke borkinje koji je nedavno izašao iz zatvora, i snažno ga udario. Bashir je pao na pod i u lokvi krvi ostao nepomično ležati. 

Ivana je odmah sjela iz trenera i pozivala pomoć, koja je ubrzo i stigla. Bashir je prevezen u bolnicu gdje je hitno operiran, a nakon što je izašao iz operacijske sale i nakon što su doktori uvjerili da će biti sve u redu, ona se javila putem Facebooka. 

Sandra Perković (Foto: AFP) Perković nakon bronce otkrila: "Nisam bila sigurna hoću li uopće nastupiti" divider

"Ljudi hvala vam svima na podrškama i na porukama podrške za oporavak mog trenera. Ja sam dobro, trener će biti dobro nakon operacije. Samo ću reći kad se vratim i kad sve ovo završi imat ću presicu da ne dajem izjave jednu po jednu i reći što se sve događalo pogotovo u zadnjim danima no unatoč tome rekli smo idemo na meć spremna sam i onda smo doživjeli ovo što je sramota za sport. Sve u svemu nema meča tog novca za koje bih sutra ušla u ring, jer ovo je moglo završiti i gore, a život mog trenera nema cijenu."

Meč za titulu prvakinje svijeta trebao se održati u noći sa subote na nedjelju.

Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) Cro Cop oštro odgovorio Pijetraju: "Prisiljen sam reagirati na sulude i lažne izjave" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider