Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
priznanje suznih očiju

Perković nakon bronce otkrila: "Nisam bila sigurna hoću li uopće nastupiti"

Sandra Petković osvojila je bronačnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Sandra Perković (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sandra Perković nije uspjela obraniti naslov svjetske prvakinje u bacanju diska osvojen prije dvije godine u Londonu. Nakon natjecanja Petković je za HRT otkrila kako nije bila sigurna hoće li i nastupiti. 

"S jučerašenjeg treninga sam otišla, nisam ga završila do kraja. Bila sam došla tu puno spremnija nego što jesam danas. Cijeli dan nisam znala hoću li uopće nastupiti. Eto, uspjela sam i takva izvući tu nekakvu medalju", izjavila je najbolja hrvatska sportašica nakon što je u finalu bacanja diska na atletskom SP-u u Dohi osvojila bronačno odličje, što joj je četvrta medalja sa svjetskih prvenstava.

Dalilah Muhammad (Foto: AFP) Svjetski rekord Dalilah Muhammad na 400 m prepone divider

"Ja sam ponosna što je Hrvatska dobila još jednu medalju. Ovo je moja četvrta medalja sa svjetskih prvenstava i sljedeće godine Tokio, Olimpijske igre, ja se nadam boljem plasmanu", izjavila je suznih očiju Sandra Perković, koja je u Dohi za broncu bacila disk do 66,72 metara u prvoj seriji i tako osvojila broncu, a nadmašile su je dvije Kubanke.

Sandri je naslov preotela Yaime Perez sa hicem 69,17 metara, dok je srebro osvojila Denia Caballero sa daljinom 68,44 metara.

Robert Whittaker (Foto: AFP) Veliki obračun u Australiji: Prvak protiv neporaženog izazivača bori se na velebnom stadionu divider

"Drago mi je da sam tako otvorila natjecanje, da sam si osigurala medalju u prvom hicu. Žao mi je da nisam još više napredovala. No, želim čestitati curama. Sljedeće godine su olimpijske igre i znamo što možemo očekivati", poručila je jedna od samo tri bacačice u povijesti koje imaju četiri odličja sa svjetskih prvenstava, a koja će sljedeće godine u Tokiju pokušati osvojiti treći uzastopni naslov olimpijske pobjednice.

Manchester United (Foto: AFP) Jedan od najgorih ManUtd-a u povijesti: Solskajeru uspjelo što Fergusonu nije u 27 godina divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider