FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"sigurno ima zamjenu za njega"

Sramotne izjave prvakinje nakon što joj je brat pretukao trenera hrvatske boksačice

Koliko je bezosjećajna boksačka prvakinja svijeta pokazala je u svom obračanju fanovima nakon incidenta na vaganju, pri kojem je njezin brat pretukao trenera hrvatske borkinje.

Claressa Shields (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nedugo nakon incidenta u kojem je napadnut trener Ivane Habazin, njena nesuđena protivnica Claressa Shields obratila se fanovima putem Instgrama, prenosi Fightsite.hr. U tim trenucima još uvijek se nadala kako će se meč održati i Ivani je bezosjećajno poručila da si za meč dovede novog trenera.

Habazin i trener Ali Bashir (Foto: AFP) Neviđena sramota u boksačkom svijetu: Trener naše Ivane Habazin nokautiran divider

"Ona govori da je njen nadimak "Bez isprika", pa očekujem da ih ne bude. Sigurna sam da ima drugog trenera kojeg si može dovesti. Njoj se ništa nije dogodilo. Nažalost, dogodilo se njenom treneru, no osim toga ne vidim što ju može zaustaviti da odradi meč. Žao mi je zbog svega što se dogodilo i znam da je stresno. Ne znam kako bih reagirala da se dogodilo mom treneru. Što se tiče ove situacije, njen trener bio je pun nepoštovanja prema nama. To naravno ne opravdava što se dogodilo. Moja sestra je lezbijka, a on ju počeo vrijeđati i išao joj je rukom prema licu. Ja ne mogu kontrolirati nikoga osim sebe. Sišla sam s vage i povukla sam se, a sestri sam rekla da se smiri i također se povuče. Želim mu brz oporavak, nadam se da je Ivana sada dobro. S obzirom na to što se dogodilo njezinom treneru, trebala bi biti jako ljuta i spremna za borbu."

Ivana Habazin je odmah otkazala meč i nema se namjeru boriti, iako će vjerojatno ostati bez ikakvog honorara od svjetske boksačke organizacije. 

Sandra Perković (Foto: AFP) Perković nakon bronce otkrila: "Nisam bila sigurna hoću li uopće nastupiti" divider

"Sve u svemu nema meča tog novca za koje bih sutra ušla u ring, jer ovo je moglo završiti i gore, a život mog trenera nema cijenu", poručila je Ivana u svom obračanju fanovima.

Meč za titulu prvakinje svijeta trebao se održati u noći sa subote na nedjelju. Iako je Habazin rekla da se neće boriti, službene potvrde od organizatora još nema.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider