FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JOŠ DVA DANA

VIDEO Usik i Dubois u novom sučeljavanju: "Dobro smo se pripremili, plivali smo, igrali nogomet..."

Sve je bliže veliki meč kojeg ćete u subotu moći gledati u prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u

Još jedno sučeljavanje odradili su Oleksandr Usik i Daniel Dubois. Ukrajinac Usik, 36-godišnji svjetski prvak. I Britanac Dubois, njegov deset godina mlađi izazivač.

Usik dobio prigodni poklon

Posljednja konferencija za medije u poljskom gradu Wroclawu poklopila se s ukrajinskim Danom nezavisnosti, pa je Usiku uručen poseban dar: sveta slika, ikona, koju su mu poslali ukrajinski vojnici kao znak podrške i jedinstva.

Daniel Dubois Recept je uzeo od Klička i želi šokirati Usika, ali i boksački svijet: ''Isplatit će se'' divider

"Zahvalan sam svom timu, svojoj obitelji, svojoj supruzi. Volim te, Katerina. Zahvalan sam i svojoj zemlji i ukrajinskim vojnicima. Hvala vam mnogo!", rekao je Usik.

Ukrajinac dao izjave u svom stilu

Oleksandr Usik posebna je sorta. Ne daje klasične boksačke izjave, a umjesto fantastičnog boksačkog umijeća, često se hvali – plesnim! Pa evo kako je opisao svoje pripreme.

"Moje pripreme prošle su dobro. Obavili smo mnogo posla. Plivali smo… igrali smo nogomet… plesali smo...", dodao je Ukrajinac, na što je nagrađen aplauzom.

Oleksandar Usik Usikove "čudne provokacije" uoči boksačkog spektakla godine: "Takve stvari nas ne diraju" divider

I dok Usik pomalo „trola“ boksačku publiku željnu žestokih najava, Dubois mora uvjeriti sve oko sebe da može parirati sjajnom Ukrajincu.

"Ja sam spreman! Napatio sam se na treninzima, obavio sam sve to i sad sam spreman. Pripremio sam se, prevrnuo sam svaki kamen. Spreman sam i pun samopouzdanja. Spreman sam da krenemo!", pokušava se što bolje motivirati Britanac.

Britanac dolazi u vučju jazbinu

Daniel Dubois još nema ni 26 godina, i daje mu se samo desetak posto izgleda protiv Usika! Ali taj momak ima čak 18 nokauta u 19 pobjeda! I svojim strašnim udarcem može nokautirati bilo koga.

Oleksandr Usik FOTO Usik je jedan vrlo jednostavan tip i to je najbolje pokazao kad je prije dvije godine došao u Hrvatsku divider

"Ja iskreno osjećam da on može dobiti ovu borbu. On nije samo neki tip koji 'baca bombe', on nije glup. On je vrlo vješt i pametan borac, ima sjajan prednji direkt, ima brzinu… Mislim da će ovo biti uzbudljivo. On dolazi u lavlju jazbinu, to vam govori kakav je on", hvali Duboisa promotor Frank Warren.

I evo na što je mislio Frank Warren: Usik će se u Poljskoj boriti praktički na domaćem terenu, a Britanci rijetko pristaju na takve uvjete. Dubois je pristao! A kako će to proći, provjerite izravno: na Novoj TV u subotu navečer.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider