FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MIRAN I SAMOUVJEREN

Recept je uzeo od Klička i želi šokirati Usika, ali i boksački svijet: ''Isplatit će se''

Daniel Dubois i Oleksandr Usik ulaze u ring ove subote u Wroclawu.

Daniel Dubois (Foto: Afp)

Još malo je ostalo do subote i najvažnijeg boksačkog meča godine. Oleksandr Usik i Daniel Dubois boksaju za naslov teškog prvaka svijeta, a ulog su tri pojasa (WBA, IBF, WBO) koja drži Ukrajinac.

Borba se očekuje oko 22.15 kada kreće prijenos na Novoj TV, a sve borbe glavnog dijela programa prenosit ćemo na gol.hr-u s početkom iza 19 sati.

Izazivač dolazi iz Velike Britanije i želi šokirati boksački svijet. Pripreme je prvi put u karijeri odradio u planinama zbog čega je zaradio usporedbe s Vladimirom Kličkom koji se za borbe pripremao u austrijskim Alpama.

''Osjećao sam se baš tako'', rekao je Daniel Dubois kada su ga upitali o poveznici s Kličkom.

Oleksandar Usik VIDEO Usik tehničkim nokautom protiv Duboisa obranio naslov svjetskog prvaka! divider

Bit će mu ovo prvi meč s novim trenerom, Donom Charlesom koji je autor ideje o pripremama u španjolskim planinama Sierra Nevade, iznad 2500 metara nadmorske visine gdje su stizali mnogi boksački na sparing s Duboisom.

''Sve se to događalo oko mene i uživao sam. Trening i sve ostalo je prošlo prema planu i spreman sam. Dobio sam priliku, na pragu sam toga da uzmem titulu i spreman sam'', rekao je Dubois uoči borbe.

Britanski borac u meč ulazi hladne glave, sve je to dio priprema. Plan je ne nasjedati na verbalni rat s Usikom.

''Patio sam tijekom priprema, ali cijeli taj odlazak na pripreme i treninzi će se isplatiti. Imam sjajne ljude u kutu i već vidim da dobro djeluje.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider