FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite na GOL.hr-u

VIDEO Jedan od najvećih boksačkih mečeva godine uskoro na Novoj TV: Evo što kažu kladionice

Nova TV donosi vam jedan od najjačih boksačkih mečeva godine! Oleksandar Usik i Daniel Dubois boksat će za naslov teškaškog prvaka, a pobjednik tog meča mogao bi lako na Filipa Hrgovića.

Ukrajinac Oleksandr Usik branit će naslov prvaka u teškoj kategoriji protiv mladog Britanca Daniela Duboisa! Meč pratite u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Na pobjednika tog meča lako bi mogao ići hrvatski boksač Filip Hrgović! Usik je deset godina stariji od Duboisa. Mladi Britanac viši je pet centimetara, a raspon ruku im je jednak.

Briljantni Oleksandr Usik jedan je od najtrofejnijih boksača svih vremena. U amaterskoj karijeri bio je i olimpijski pobjednik, i svjetski i europski prvak. S druge strane: Dubois je preskočio amatersku karijeru.

U profesionalnoj karijeri Usik još nema nijedan poraz! On je još prije teške kategorije najprije ujedinio sva četiri pojasa u kategoriji cruiser. A onda je došao u tešku, dva puta pobijedio Anthonyja Joshuu, i uzeo tri njegova pojasa.

S druge strane: Dubois u ring donosi mladost, i strašnu nokautersku snagu. A kladionice predviđaju ovako: gotovo 90 posto izgleda za Usika, i desetak posto za Duboisa. Rasplet ćete vidjeti za osam dana, u izravnom prijenosu na Novoj TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider