FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UVOD SU ODRADILI

VIDEO Slijedi li nova spektakularna borba? Chandler i Poirier se žestoko "zakačili" u gledalištu UFC 276 priredbe

Dustin Poirier i Michael Chandler mogli bi uskoro biti upareni u borbu UFC-ove lake kategorije.

Michael Chandler i Dustin Poirier (Foto: Twitter (Gilbert Burns))

Veliki broj zvijezda najveće svjetske MMA promocije došlo je pogledati UFC 276 priredbu uživo. Neki od njih iskoristili su to za međusobno opušteno druženje te su bili vrlo pristupačni i fanovima u Las Vegasu.

No, neki su očito osjetili priliku za riješiti neke dugove ili za započeti "beef" koji bi mogao dovesti do borbe. A njih automatski do potencijalno dobre zarade.

Uvod u novu sjajnu borbu UFC-ove lake kategorije

To je svakako slučaj kod dvojice glavnih aktera videa podijeljenog u ovom članku. Radi se o Dustinu Poirieru i Michaelu Chandleru, dvojici ponajboljih boraca UFC-ove lake kategorije, ujedno i bivšim izazivačima.

Oni su do sada spominjali zainteresiranost za međusobnu borbu, ali sve do sada to je bilo uz iskazivanje respekta. No, očito se u međuvremenu nešto dogodilo što je dovelo do neugodne situacije.

UFC-ov velteraš Gilbert Burns, koji je na priredni sjedio blizu Poiriera, tako je snimio trenutak u kojem se došlo do rasprave između spomenutog dvojca, a gdje su zaštitari morali Chandlera pridržavati na distanci, da ne bi došlo do neželjenog susreta.

Fanovi pozdravljaju ovu borbu

Svakako je to dobar potencijalni uvod za njihovu borbu, koja gledajući na reference i neke posljednje rezultate itekako ima smisla. Fanovi bi ju također vrlo dobro prihvatili, u to nema sumnje.

A ako se krene u promociju, onda ćemo valjda i saznati što se to dogodilo između dva borca koji zapravo gaje vrlo sličnu priču. Obiteljski ljudi koji uvijek ostavljaju srce u Octagonu i pokazuju respekt za protivnike. Vjerojatno su im samo zazvonili dolari u očima. No, i to je apsolutno legitimno i razumljivo.

Pogledajte kako je spomenuti verbalni okršaj izgledao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider