FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UISTINU POSEBNI LJUDI

VIDEO Ovakav moraš biti luđak za uspjeti u ovom sportu: Pogledajte Hookerovu euforiju pred ulazak u posljednju rundu pravog rata

Dan Hooker došao je protiv Mateusza Gamrota do jedne od najvećih pobjeda u karijeri, a sve je oduševio i svojom reakcijom u kutu dok je čekao posljednju rundu.

Sjajna borbu ponudili su na UFC 305 priredbi Dan Hooker i Mateusz Gamrot, a pobjeda je na kraju otišla Novozelanđaninu, koji se uspio othrvati problemima koja mu je Poljak gotovo dvije runde stvarao putem pritiska i hrvanja.

Nije mu Hooker ostajao dužan, pa ga je tako uspio uvući u otvoreni rat, a onda u posljednjoj rundi sjajnim pristupom bodovno okrenuti borbu na svoju stranu i pobijediti podijeljenom sudačkom odlukom.

Razbijenog lica govorio koliko uživa u tome

Puno je to sigurno značilo i stanje uma, odnosno "mindset", kako bi se borilački reklo. 

Prije ulaska u posljednjih pet minuta, Gamrota je njegov tim ohrabrivao, dok je kod Hookera bila jedna posebna situacija.

Njegovo dobrano razbijeno lice pokušavali su pokrpati, da bi on u jednom trenutku prave euforije, uz glasan osmijeh rekao "I love this shit!".

Upravo to je razlog zašto je Hooker jedan od fanovima omiljenih boraca te kako su uspio toliko dugo zadržati u vrhu, iako je u rijetko kojem segmentu MMA-a elitan.

Ali, zato je elitan po pitanju onoga što trebaš imati u glavi, a on ovdje svakako dokazao da toga itekako ima.

Tu euforiju pogledajte iznad teksta, dok ispod teksta možete pogledati posljednju rundu, a nakon toga i najbolje trenutke borbe.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook