FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bizarno

VIDEO Što se ovo događa? Bacao se i valjao po parteru, izbjegavao borbu pa izgubio tehničkim nokautom

UFC 281 bio je krcat sjajnim borbama, ali nijedna čudnija od one Dana Hookera i Claudija Puellesa.

Sjajni UFC 281 nije razočarao, a u uvodu borbe Israela Adesanye i Alexa Pereire njegov momčadski kolega Dan Hooker uzeo je vrlo bizarnu, ali vrijednu pobjeduna svom povratku u laku kategoriju, preživio je prvu rundu protiv neugodnog parteraša u usponu Claudija Puellesa pa u bizarnoj drugoj slavio tehničkim nokautom.

Peruanac iz glavnog grada Lime je bio u pozitivnom nizu od pet pobjeda, između kojih je i ona protiv Claya Guide, međutim na svom najvećem ispitu sada dosad u karijeri potpuno je razočarao.

Prvu rundu je doduše dobio, uspio je uhvatiti Hookerovu nogu „Imanari rollom“, poslije nekoliko minuta i dvije neuspješne poluge na peti, morao je pustiti i sve nadalje bilo je nizbrdo za njega. Hooker je u drugoj rundi pronašao distancu i počeo ga secirati direktima i udarcima nogama, a Peruanac se odbijao boriti.

Konstantno se bacao po podu pokušavajući incirati borbu na tlu, međutim novozelandski borac je uporno odbijao i nastavljao ga udarati s distance. Poslije nekoliko teških udaraca Peruanac je ipak kapitulirao, legao je na pod i sudac je prekinuo borbu, a time i Hookerov niz od dva uzastopna poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider