FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi Lucky Punch

VIDEO MMA škola Zelga Galešića: Ima li Israel Adesanya spreman plan B za UFC 281?

Okršaj Israela Adesanye i Alexa Pereire na UFC-u 281 pratite uživo u prijenosu na gol.hr-u od četiri ujutro u nedjelju, a sve o borbama glavnog programa pronađite u novom Lucky Punchu.

Novi vikend, novi spektakl za ljubitelje borilačkog sporta. Ove nedjelje od četiri ujutro na gol.hr-u uživo pratite prijenos UFC-a 281 i okršaj Israela Adesanya s Alexom Pereirom za naslov u srednjoj kategoriji.

Plan borbe glavnih zvijezda večeri pogledajte u novoj MMA školi Zelga Galešića.

"Adesanya je tri godine prvak srednje kategorije, neki kažu da je najbolji UFC-ov udarač svih vremena, ali što će sad kad je protiv njega čovjek koji ga je dvaput pobijedio u kick-boksu", započeo je Zelg Galešić.

UFC 281 VIDEO Žestoka uvertira u borbu godine srednje kategorije: "Nitko te neće spasiti kad se nađemo u kavezu" divider

Andri Vrtačić glumio je Israela Adesanyu, a Zachary Galešić Alexa Pereiru.

"Adesanya koristi tradicionalan stil, ruke drži napola dolje, puno se kreće, ne boji se ići unazad, mijenjati smjerove, ići u stranu… S druge strane, Pereira ima visok boksački gard, stalno gura borbu prema naprijed, jako je agresivan."

"Adesanya se ne boji okretati gard. Kad to radi, udara middle ili high kick. Pereira koristi čvrste kickboksačke kombinacije, zadnji direkt, prednji kroše, low kick. Upravo taj lijevi kroše mu je najjača snaga, ali Adesanya je najbolji u korištenju suparničkih pogrešaka."

gol expired Lucky Punch: UFC prvak protiv čovjeka koji ga je dva puta pobijedio, bili smo u Amsterdamu kod Plazibata divider

"Dopustit će Pereiri kombinaciju, ali će vratiti zadnju kontru. Najbolji je u geganju, kretanju, toj klackalici. Pereira uvijek ide naprijed i kad-tad pritisnut će Adesanyu uz ogradu. Tu prvak gubi to kretanje lijevo-desno i Pereira silovito napada, prednja-zadnja, prednji aperkat."

"Sad na red dolazi pitanje svih pitanja. Adesanya ima fantastičan plan A, nikad nije morao koristiti plan B, nisu ga ni pokušali rušiti. Ali, pritisne li ga Pereira uz ogradu, Adesanyin pokušaj rušenja možda i nije loša ideja."

"Ali hoće li imati potrebu za rušenje, ima li spreman plan B, vidjet ćemo u nedjelju u Madison Square Gardenu."

Sve o toj borbi, ali i o ostalim borbama glavnog programa večeri saznajte u novom Lucky Punchu, koji možete gledati od četvrtka u 21:30 na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider