FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 281

VIDEO Žestoka uvertira u borbu godine srednje kategorije: "Nitko te neće spasiti kad se nađemo u kavezu"

Spektakularni UFC 281 pratite ove nedjelje od 4 ujutro uživo na gol.hr-u, a snimku u nedjelju navečer u programu Nove TV.

Kao što kaže najavni spot - nema koga nije pobijedio, a neke čak i dvaput! Israel Adesanya na putu je da postane najbolji srednjaš svih vremena. Sada ga, u ikonskom Madison Square Gardenu na UFC-u 281 čeka Alex Pereira.

Brazilac, koji ga je pobijedio već dva puta, ali u drugom sportu - kick boksu. Trilogija sada seli na Adesanyin teren – UFC-ov oktogon u borbi večeri na priredbi 281.

gol expired Lucky Punch: UFC prvak protiv čovjeka koji ga je dva puta pobijedio, bili smo u Amsterdamu kod Plazibata divider

"Da, nokautirat ću ga, srušiti na pod. Udarit ću ga u lice i bit će na podu", kaže Israel Adesanya, prvak srednje UFC-ove kategorije.

"Spreman sam, to je MMA. Puno ljudi podcjenjuje što mogu u parteru. Dokazat ću vam da sam kompletan borac", priča pak izazivač Alex Pereira.

"Ma pričaj koliko hoćeš. Pričaj koliko god hoćeš! Ali, vjeruj mi, nitko te neće spasiti kad se nađeš u kavezu sa mnom,“ ističe prvak.

Adesanya bez poraza u MMA-u u srednjoj

Jedini poraz u karijeri Adesanya je doživio od Blachowicza, kada je napao titulu poluteške kategorije. Pereira, s druge strane, ima godinu dana staža u UFC-u, a slavio je u sva tri dosadašnja nastupa.

Pereira i Adesanya VIDEO Hat-trick za UFC-ov pojas! Pereira spektakularno okrenuo borbu u zadnjoj rundi i treći put u karijeri pobijedio Adesanyu divider

"Morat ću pokazati sve što sam uvježbavao. On je šampion, i siguran sam da sve što ja napravim u oktogonu, on će htjeti odgovoriti na to", kaže Pereira.

"On bi trebao biti zahvalan, ne bi bio ovdje da nije mene. Moj niz do titule bio je puno impresivniji od onoga što je on napravio do sada, tako da, mora biti zahvalan, jer on je ovdje upravo zbog mene", smatra prvak.

Dvije borbe za pojas

Priredba u New Yorku donosi nam i okršaj za titulu ženske slamka kategorije između Carle Esparze i Weili Zhang. Američka veteranka Esparza bila je prva prvakinja u slamci daleke 2014., pa je onda u svibnju iznenađujuće po drugi put osvojila naslov!

"Ovo je prvi put da se borim protiv istinske hrvačice, bit će ovo dobar test za mene. Trenirala sam za ovo jako dugo. A, što se tiče Carle, iznimno je poštujem", kaže Zhang.

Weili i Ngannou VIDEO Gorostasni Ngannou u šoku nakon poteza Kineskinje: ''Ne mogu vjerovati, kao da nemam više od 130 kg'' divider

"Samo ću reći da ću napraviti sve što je u mojoj moći da pojas ostane ovdje u SAD-u“, priča Esparza.

Ljubitelji slobodne borbe uživat će i u spektakularnom sudaru u lakoj kategoriji. Čovjek koji je dvaput rušio Conora McGregora, Dustin Poirier sudarit će se s Michaelom Chandlerom. Prije njih, u bantamu, sučelit će se Edgar i Gutierrez, a u lakoj kategoriji Hooker i Puelles.

Spektakl pratite ove nedjelje od 4 ujutro uživo na gol.hr-u, a snimku u nedjelju navečer u programu Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider