FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UŽIVAJTE

Lucky Punch: UFC prvak protiv čovjeka koji ga je dva puta pobijedio, bili smo u Amsterdamu kod Plazibata

Novi Lucky Punch donosi sve o UFC-u 281 kojeg možete pratiti na gol.hr-u u nedjelju od 4 ujutro, ali i najavu borbe Antonija Plazibata.

Uoči sjajnog UFC 281 spektakla u New Yorku zagrijavanje je odrađeno u borilačkom magazinu Lucky Punch.

Dva ponajbolja udarača UFC-a, dominantni prvak Israel Adesanya i njegov stari znanac iz kicboxing ringova Alex Pereira konačno su dočekali treći okršaj ali ovoga puta prema MMA pravilima. Pereira je do sada dva puta izašao kao pobjednik…

Vladar srednje kategorije Israel Adesanya do sada je pet puta prošao neokrznut kroz obrane titule. Čovjek koji je počistio kategoriju do 84 kilograma, konačno je dočekao priliku za osvetu. Može li Alex Pereira iskoristiti činjenicu da je već dva puta porazio nigerijsko – novozelandskog majstora?

Pereira i Adesanya VIDEO Hat-trick za UFC-ov pojas! Pereira spektakularno okrenuo borbu u zadnjoj rundi i treći put u karijeri pobijedio Adesanyu divider

Borba večeri isključivo na nogama?

Fizički je snažniji borac, skida više kilograma koliku bi to moglo igrati ulogu? Obojica hrvanje, osim u defenzivnom smislu, ne koriste. Hoćemo li gledati isključivo borbu na nogama?

Naravno odgovore na sva ta pitanja kao i taktičke postavke ova dva iznimno talentirana borca možete pronaći u novom Lucky Punchu. MMA škola analizira stand up ovog dvojca koji je do sada, u srednjoj kategoriji UFC-a, bio neokrznut.

Weili i Ngannou VIDEO Gorostasni Ngannou u šoku nakon poteza Kineskinje: ''Ne mogu vjerovati, kao da nemam više od 130 kg'' divider

Kineskinja Zhang Weili ulazi kao veliki favorit u sudar protiv Carle Esparze u bitci za prvakinju slamka kategorije. Kakve su šanse aktualne prvakinje protiv kineske nokauterke?

Nudimo prognoze na sve parove UFC 281 u New Yorku.

U Amsterdamu kod Plazibata

Bili smo u Amsterdamu i posjetili Antonija Plazibata koji je najavio sudar protiv Raula Catinasa. Otkrio nam je Plaza i hoćemo li gledati Badr Harija još koji put u ringu i srušio neke mitove o borilačkim treninzima.

Naravno, osvrnuli smo se i na finale treće sezone Armagedona te FNC 8 koji je održan pred prepunom dvoranom u Podsusedu.

Pogledajte cijeli Lucky Punch u priloženom videu na vrhu članka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider