FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ŠTO MU SE DOGODILO?

VIDEO Masvidal se dan prije borbe umalo potukao na ulici : "Golog do pasa zadržavali ga da ne napadne"

Jorge Masvidal jedna je od glavnih zvijezda današnje UFC 287 priredbe.

Jorge Masvidal (Foto: Profimedia)

Nakon što je doživio tri poraza u nizu, Jorge Masvidal tražit će iskupljenje putem borbe protiv Gilberta Burnsa. Sunaslovne borbe UFC 287 priredbe, koju imate priliku pratiti u izravnom prijenosu na gol.hru od 4 sata iza ponoći.

Pomalo nevjerojatno zvuči da mu je ovo tek prva UFC borba u njegovom Miamiju te tek druga u cijeloj karijeri, a ujedno i treća UFC borba na Floridi.

Kralj Miamija se dao isprovocirati

No, čini se da "Kralju Miamija" to nije prednost u svakom slučaju. Tome svjedoči snimka koja se pojavila na MMA portalima, a datira na jučerašnji dan.

Naime, Masvidal se nalazio u blizini hotela s borcima, kad je naišao Kevin Holland, borac koji također nastupa na glavnom programu UFC 287 priredbe. Njih dvojica imali su već nekih razmirica, kao i neugodan bliski susret u srijedu, a čini se da je sve puno teže palo Masvidalu.

Naime, Holland i njegova pratnja su prolazili pored Masvidala, kad je borac svom rivalu kratko poručio "Što ima, curice?". To je rezultiralo neočekivanim bijesom kod Gamebreda.

Jednostavno je poludio i htio se potući na licu mjesta

Kao što možete vidjeti na snimci do koje je došao TMZ Sports, Masvidal je gol do pasa pokušao doći do izravnog okršaja na ulici, no zadržali su ga članovi njegovog tima.

Njemu to nije prva situacija da se spreman obračunati izvan UFC-ovog borilišta. Prije nekoliko godina je, u backstageu namon priredbu na kojoj su obojica nastupali, par puta šakom udario današnjeg UFC prvaka velter kategorije, Leona Edwardsa.

To je dovelo i do njihovog velikog rivaliteta, no borbom u kavezu se on još uvijek nije nastavio.

Ipak, kako je Dana White potvrdio, savlada li Masvidal sutra ujutro Gilberta Burnsa, a Edwards u borbi za titulu Colbyja Covingtona, njihova borba je iduća.

No, težak posao čeka Masvidala na domaćem terenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider