FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 287

Smiješi li se novom kralju Miamija napad na pojas u velteru? "Masvidal je puno bliži od Burnsa"

UFC će se poslije više od dva desetljeća vratiti u Miami, a u sunaslovnoj borbi priredbe 287 borit će se Jorge Masvidal i Gilbert Burns.

Glavni program sjajnog UFC-a 287 u Miamiju zaključit će borba Pereira – Adesanya, ali prije njih u oktogon će se zaključati dva "domaća dečka“ Jorge Masvidal i Gilbert Burns i odlučiti tko će biti novi kralj glavnog grada Floride. Obje te borbe moći ćete pratiti izravno na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro.

Ovo domaća shvatite uvjetno, prvi je rođen i odrastao u Miamiju, iako ima kubanske korijene, a drugi je svoje ime izgradio u Brazilu, ali na Floridi živi već godinama, trenira na drugoj strani grada, u Sanford MMA-ju, "nasuprot“ Masvidalovog American Top Teama i smatra se lokalcem.

"Burns je favorit u ovoj borbi, bolji je parteraš i hrvač, ali vjerujem da Masvidal ne dolazi samo uzeti honorar, iako je ima tri poraza zaredom. Sigurno imaju neke neriješene stvari, trenirali su zajedno,“ rekao je Igor Pokrajac.

Može li se Masvidal još jednom s 38 vratiti u priču oko pojasa?

"Spada kvalitetom u tu priču. Mislim da je u velikoj prednosti u odnosu na Burnsa, dobije li ovaj meč. Brazilac će se možda morati boriti još jednom prije nego li dobije priliku protiv Edwardsa, a dobije li Masvidal, on će sigurno biti sljedeći u redu jer ima prošlost s britanskim borcem“, rekao je Galešić.

Sve o ovoj borbi, ali i ostalima s UFC-a 287 saznajte u novom Lucky Punchu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider